Sıcağa daha fazla dayanamayan Yıldız Tilbe sahnede elbisesini kestirdi

Yoğun bir konser maratonu olan şarkıcı Yıldız Tilbe, Çeşme'de verdiği bir konserde sıcaktan ötürü elbisesiyle rahat hareket edemeyince korumasını yanına çağırarak eteğini kestirdi.

Sıcağa daha fazla dayanamayan Yıldız Tilbe sahnede elbisesini kestirdi

Çılgın dansları ve şarkılarıyla sıkça adından söz ettiren Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Çeşme'de sahne almıştı. Renkli tarzıyla oldukça dikkat çeken Tilbe, elbisesinden dolayı rahat edemeyince yaptığıyla sevenlerini güldürmeyi başardı.

sicaga-daha-fazla-dayanamayan-yildiz-tilbe-sahnede-elbisesini-kestirdi-001.jpg

Sahnesinde çılgınlar gibi dans ettiği için genellikle rahat kıyafetler giymeyi tercih eden Yıldız Tilbe, Çeşme konserinde ışıltılı uzun bir elbise giydi. Bir ara sıcaktan bunalan ve rahat hareket edemeyen Yıldız Tilbe, korumasını yayına çağırarak sahnede elbisesini 3-4 yerden kestirerek şaşkınlık yarattı. Tilbe elbisesiyle rahat hareket etmeye başlayınca dans ederek hayranlarına eğlenceli anlar yaşattı. Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde İbo Show'da tartıştığı için 15 senedir küs olduğu İbrahim Tatlıses ile barıştı. Bodrum'da bir araya gelen iki eski dost, eski günleri konuşarak dertleştiler.

sicaga-daha-fazla-dayanamayan-yildiz-tilbe-sahnede-elbisesini-kestirdi.jpg

YILDIZ TİLBE HAKKINDA
Yıldız Tilbe 16 Temmuz 1966, İzmir’de hayata gözlerini açmıştır, Kürt ve Zaza kökenli Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde dünyaya elmiş olan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap ediliyordu. Tuncelili ve zaza kökenli olan Annesinin Altun, Ağrılı ve kürt kökenli babasının adı Ali'dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçi olarak çalışmıştır.