Sibel Can’ın kıyafetinin bir detayı sosyal medyanın diline düştü

Ünlü şarkıcı Sibel Can Bursa konserinde seçtiği kıyafetle sosyal medyanın diline adeta alay konusu oldu.

Sibel Can’ın kıyafetinin bir detayı sosyal medyanın diline düştü

Siyah elbisesinin göğüs detayları dikkat çeken Sibel Can'a "Acil modacınızı değiştirin" şeklinde yorumlar yapıldı. Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile beraber Şarkılar Bizi Söyler programında boy gösteren Sibel Can, bu defa giydiği sahne kıyafetiyle adından söz ettirmeyi başardı.

sibel-canin-kiyafetinin-bir-detayi-sosyal-medyanin-diline-dustu.jpgSosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlü şarkıcı, son olarak Bursa konserinden pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcı Sibel Can sahnede 2 ayrı kostüm tercih etti etmesine ama siyah kıyafeti adeta alay konusu oldu. Siyah ve turuncu detaylara sahip elbisenin göğüs kısmına bir bakan bir daha baktı. Şarkıcının tarzına kimse anlam veremedi. Bu elbiseyi görenler "Acil modacınızı değiştirin", "Elbise facia", "Bu kıyafetleri kim hazırlıyorsa çok zevksiz size hiç yakıştıramadım" şeklinde yorumlarında bulundu.
SİBEL CAN HAKKINDA
1 Ağustos 1970‘de, Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre’nin ilk çocuğu olarak Fatih, Karagümrük’te hayata gözlerini açmıştır. İlkokul mezunu olan Sibel Can’ın annesi Bursa Mudanyalı, babası Yugoslav göçmenidir. Gerçek adı Sibel Cangüre olan sanatçının babası Engin Bey birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısı. Sibel Can’nın müzikle tanışması küçük yaşlarda olmuştur. Henüz 13 yaşındayken, babasının kemanı eşliğinde önce Viyana daha sonra da Almanya, Hollanda ve İsrail’de şarkı söyleyip dans etmiştir. Yaşı gizlenerek Halikarnas Gazinosu’nda işe başlamıştır.