Şeyma Subaşı'dan bomba etkisi yaratacak aşk itirafı

Geçtiğimiz günlerde adı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı, isim vermeden aşık olduğunu duyurdu.

Şeyma Subaşı'dan bomba etkisi yaratacak aşk itirafı

Çok mutlu olduğunu dile getiren Şeyma Subaşı "Hala hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra yıllarca aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Meedo ile evlenen Şeyma Subaşı'nın mutluluğu oldukça kısa sürmüştü. Evlendikten kısa bir süre sonra boşanan Şeyma Subaşı, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Adı son olarak futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan ünlü isimden bomba bir aşk itirafı geldi.

seyma-subasindan-bomba-etkisi-yaratacak-ask-itirafi.jpg

YİNE AŞIK OLDUM
Sosyal medya hesabından bir videosunu yayınlayarak itirafta bulunan Şeyma Subaşı "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hala hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum" şeklinde konuştu. Şeyma Subaşı'nın aşık olduğu ismin kim olduğu ise oldukça merak ediliyor. Şeyma Subaşı son olarak milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile beraber anılmıştı. Yılmaz'ın yakın arkadaşlarıyla kaldığı lüks otelde Şeyma Subaşı'yı ağırladığı, ikilinin ilerleyen dakikalarda samimi şekilde eğlendiği ileri sürülmüştü.

seyma-subasindan-bomba-etkisi-yaratacak-ask-itirafi-001.jpg

Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettirmeye devam eden Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde 7 yıl önce Acun Ilıcalı ile Fransa, St. Tropez'de nikahının kıyıldığı yerde objektiflere poz vererek "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlenmiştim" notunu yazmıştı.