Şevket Çoruh, kendisinden 15 yaş küçük eşiyle görüntülendi! Gören herkes…

Bir ekran klasiği haline gelen Arka Sokaklar dizisinde 'Mesut Komiser' karakterine can veren Şevket Çoruh, kendisinden 15 yaş küçük eşiyle Çeşme'de objektiflere yansıdı.

Şevket Çoruh, kendisinden 15 yaş küçük eşiyle görüntülendi! Gören herkes…

Çoruh'un eşi görenler "Ne şanslı adam", "Eşi çok güzel" demekten adeta kendini alamadı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri haline gelen Arka Sokaklar'da Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, sezonun yorgunluğunu kendisinden 15 yaş küçük eşiyle birlikte Çeşme'de atmaya devam ediyor.

sevket-coruh-kendisinden-15-yas-kucuk-esiyle-goruntulendi-goren-herkes.jpg

Genç eşi Özge Turna ile Çeşme gecelerinde el ele gezen Şevket Çoruh'u görenler "Ne şanslı adam", "Eşi çok güzel" şeklinde yorumlar yaptılar. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden ikili, daha sonra bulundukları yerden uzaklaştı.

sevket-coruh-kendisinden-15-yas-kucuk-esiyle-goruntulendi-goren-herkes-001.jpg

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh 30 Haziran 1973, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır,Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmıştır. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyüdü. Çoruh Aslen Artvinli. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiştir ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir.