Serenay Sarıkaya ve Mert Demir dudak dudağa

Bir süredir aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti geçtiğimiz gün baş başa yemek yedi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir dudak dudağa

İkili mekan çıkışı dudak dudağa objektiflere yakalandı. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle adından sık sık söz ettiren Serenay Sarıkaya, bir süredir şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya devam ediyor. İlişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan ünlü çift, sarmaş dolaş görüntülendi.

serenay-sarikaya-ve-mert-demir-dudak-dudaga.jpg

ROMANTİK ANLAR
2. Sayfa'da yer alan bir habere göre, bir süredir aşklarının reklam olduğu iddiasıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, geçtiğimiz gün Kandilli'de baş başa yemek yedi. Oldukça keyifli oldukları gözşemlenen çift, mekan çıkışı da birbirini öpücüklere boğarak hayranlarını mest etti. İlk kez dudak dudağa görüntülenen ikilinin görüntüsü kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

serenay-sarikaya-ve-mert-demir-dudak-dudaga-001.jpg

MERT DEMİR KİMDİR?
Türk şarkıcı, söz yazarıdır, prodüktör, yapımcı ve aranjör Mert Demir, 26 Aralık 1993 tarihinde İstanbul, Beyoğlu'nda hayata gözlerini açmıştır. Müzik kariyerine olan ilgisi, henüz çocuk yaşlarda gitarla tanışmasıyla başlamıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra, O Ses Türkiye yarışmasına katılıp sesini duyurarak müzik dünyasında adını duyurmayı başarmıştır. O Ses Türkiye'nin ardından profesyonel kariyerine adım atan Mert Demir, sahne performansları, retro şovmenliği ve çok çeşitli müzik tarzlarındaki başarılı performanslarıyla tanınmıştır. İlk teklisi olan "Uyan"ı 2017'de yayınlayan Demir, müzikal yolculuğunu pop, bedroom pop, R&B ve arabesk gibi farklı tarzlarla sürdürmüştür.