Seçil Erzan’ın yeni koğuş arkadaşı Dilan Polat oldu

Geçtiğimiz günlerde koğuş arkadaşı Bahar Candan ile kavga eden Seçil Erzan, Dilan Polat ile aynı koğuşta kalmaya başladı.

Seçil Erzan’ın yeni koğuş arkadaşı Dilan Polat oldu

Gününün büyük bir bölümünü avukatı ile görüşerek geçiren Dilan Polat ile vaktini yargılandığı dava dosyasını incelemekle geçiren Seçil Erzan, henüz birbiriyle iletişim kurmuyor. Özel fon adı altında ünlü futbolcuları dolandırma suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Seçil Erzan, geçtiğimiz günlerde koğuş arkadaşı Bahar Candan ile kavga etmişti. Farklı bir koğuşa alınan Seçil Erzan’ın, Dilan Polat'la birlikte kalmaya başladığı öğrenildi.
BİRBİRLERİYLE PEK İLETİŞİM KURMUYORLAR

Konuyla alakalı bilgi aktaran gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından yaptığı bir paylaşımda "Koğuş arkadaşı Bahar Candan ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle bir süredir tek kişilik koğuşta kalan Seçil Erzan ile kız kardeşi Sıla Doğu ve Nilgün Yılmaz'ın tahliyesinden sonra tek kalan Dilan Polat aynı koğuşa alındı. Ama ikili koğuşta birbirleriyle pek konuşmuyorlar. Çünkü Dilan Polat bütün gününü görüş odasında avukatı ile konuşarak geçiriyor. Seçil Erzan ise gününü daha çok yargılandığı dolandırıcılık dosyasındaki evrakları okuyarak geçiriyor" şeklinde konuştu.

secil-erzanin-yeni-kogus-arkadasi-dilan-polat-oldu.jpgEmrullah Erdinç açıklamasının devamında ise ikilinin birbiriyle kalma gibi taleplerinin olmadığını ifade ederek "Her iki isim de tek kişilik koğuşta kalmamak için avukatlarının aracılığıyla verdikleri dilekçe ile aynı koğuşa alındı. Ama dilekçede birbirleri ile kalmak gibi talepleri yoktu. Cezaevi yönetimi o yüzden tek kalan iki tutukluyu kendi inisiyatifleri doğrultusunda aynı koğuşa yerleştirdi" ifadelerini kullandı.