Sarp Apak’ın Eşi Konuştu

Başarılı oyuncu Sarp Apak’ın güzel eşi Bengisu Apak geçen gün magazincilerin sorularını yanıtladı.

Sarp Apak’ın Eşi Konuştu

Mekan çıkışı görüntülenen Bengisu Apak’ın keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Stand-up şovuna devam ettiğini belirten Bengisu Apak Eylül ayında kadar da tatile girdiklerini belirtti. Arkadaş daveti ile Nişantaşı’na geldiğini ifade eden başarılı isim kendisine yöneltilen birçok soruyu da cevapladı.

Stand-up şovu ile oldukça beğeni toplaya Bengisu Apak’ın en büyük destekçisi ise Sarp Apak oldu. Stand-up alanında kendisini geliştirdiği görülen Bengisu Apak Eylül ayından itibaren şovlarına tekrardan başlayacağını belirtti. Nişantaşı taraflarında bir mekan çıkışı magazincilere yakalanan başarılı isim sorulara da içtenlikle cevap verdi. Sohbet havasında gerçekleşen soru cevap aşamasında Bengisu Apak stand-up gösterileri ile ilgili de detaylı bilgiler verdi.

Eylül Ayına Kadar Tatile Girdik

Ünlü oyuncu Sarp Apak Bengisu Apak ile evlenmiş ve mutlu bir evlilik birlikteliğine ortak olmuştu. Yer aldığı projelerde adından söz ettiren başarılı oyuncu Sarp Apak eşinin de en büyük destekçisi olarak öne çıkıyor. Cem Yılmaz’ın bile stand-up şovunu beğendiği Bengisu Apak övgü dolu sözlerle anılmaya da devam ediyor.

Kariyerine stand- up gösterileri ile devam eden Bengisu Apak işinde ilerlemeye ve özverilerde bulunmaya da devam ediyor. Arkadaşının mekanından çıkarken objektiflere takılan Bengisu Apak davet üzerine burada bulunduğunu ifade etti. Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülenen Bengisu Apak’ın stand-up gösterileri ile ilgili de çeşitli açıklamalar yaptığı görüldü.

Eylül ayına kadar stand-up gösterilerine ara verdiğini ifade eden Bengisu Apak’ın samimi sohbeti magazincileri de hayli memnun etti. Güzelliği ile dikkat çeken Bengisu Apak’ın stand-upyönünüde geliştirmeye başladığı başarılı isim tarafından içtenlikle ifade edildi.

Stand-up Gösterileri Çok Yoğundu

Yoğun bir sezonu geride bıraktığını ifade eden Bengisu Apak’ın Eylül ayına kadar gösterilerine ara verdiği ortaya çıktı. Bir mekandan çıkarken görüntülenen ve magazincilerin sorularını yanıtlayan başarılı isim eşi Sarp Apak ile ilgili de oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı stand-up gösterileriyle bir sezonu geride bırakan Bengisu Apak’ın samimi tavırları da gözlerden kaçmadı.