Rafet El Roman; Yakışıklılığım mahvoldu

Yüzündeki değişimden ötürü adından sık sık söz ettiren şarkıcı Rafet El Roman, estetik yaptırdığını fakat pişman olduğunu dile getirdi.

Rafet El Roman; Yakışıklılığım mahvoldu

Herkesin botoks yaptırmaması gerektiğini ifade eden Rafet El Roman, “Yakışıklılığım mahvoldu” ifadelerini kullandı. Şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Rafet El Roman, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda yüzündeki değişimle dikkatleri üzerine çekmişti. Elmacık kemikleri dolgun görünen ve alnın oldukça gergin olduğu görülen şarkıcı, “Lanet olsun doğuştan karizmatiğim” dedi. Değişimiyle gündemden düşmek bilmeyen Roman, estetik yaptırdığını ve bundan ötürü pişman olduğunu dile getirdi.

rafet-el-roman-yakisikliligim-mahvoldu.jpg

YAPTIRMAZ OLAYDIM

Değişimiyle magazin gündeminde sık sık yer alan Roman, 2. Sayfa'nın sosyal medya hesabına yaptığı yorumda “Arkadaşlar botoks yaptırdım yaptırmaz olaydım, bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım. Ben de onlardan biriyim. Karizmam, yakışıklılığım mı desem resmen mahvoldu” şeklinde ifadeler kullandı. Rafet El Roman'ın son hali ise sosyal medya kullanıcıları tarafından hiç beğenilmedi.

rafet-el-roman-yakisikliligim-mahvoldu-001.jpg

RAFET EL ROMAN HAKKINDA

Rafet El Roman, 25 Ağustos 1968 tarihinde Edirne, Havsa'da dünyaya gelmiştir. Asıl adı Rafet Yaşdut'dur. Bir abisi bulunmaktadır. 1970 yılında anne babası Almanya'ya işçi olarak giderken Rafet'i Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesine bırakmışlardır. İlkokul birinci sınıfı bu köyde okuduktan sonra Almanya'ya Darmstadt kentine annesinin yanına almışlardır. Bundan sonraki öğrenimini orada Almanya'da havalandırma ve kalorifer tesisatçısı eğitimi alarak tamamlamıştır. Almanya'da şarkıcılık ve oyunculuğun yanı sıra haftada üç kez İtalyan restoranlarında garsonluk yapmıştır.