Oyuncu Akın Akınözü'nün acı günü!

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü yaşamını yitirdi. Özlem Akınözü bir süredir kanser hastalığıyla mücadele ediyordu.

Oyuncu Akın Akınözü'nün acı günü!

Hercai dizisinde ki performansıyla geniş hayran kitlesine ulaşmayı başaran Akın Akınözü'nün Karagül ve Deliha gibi yapımlarda yer alan annesi Özlem Akınözü, kanser hastalığına yenik düştü. Oyunculuktaki başarısının yanı sıra kibarlığı ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren Özlem Akınözü'nün ölümü sanat dünyasını adeta yasa boğdu. Anne acısıyla kahrolan Akın Akınözü'nde henüz bir açıklamada bulunmadı. Oyuncunun cenaze töreni de henüz netlik kazanmadı.

oyuncu-akin-akinozunun-aci-gunu.jpg

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü yaşamını yitirdi. Özlem Akınözü bir süredir kanser hastalığıyla mücadele ediyordu. Hercai dizisinde ki performansıyla geniş hayran kitlesine ulaşmayı başaran Akın Akınözü'nün Karagül ve Deliha gibi yapımlarda yer alan annesi Özlem Akınözü, kanser hastalığına yenik düştü.

oyuncu-akin-akinozunun-aci-gunu-001.jpg

ÖZLEM AKINÖZÜ KİMDİR?

13 Ekim 1964 yılında Ankara'da hayata gözlerini açan Özlem Akınözü, Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Usta oyuncu Süreyya Arın'ın kızı olan Akınözü, TRT'nin ilk spikerlerinden biri olarak İpek Yolu ve birçok belgeselde seslendirme yapmıştır. 2003'ten beri Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim CD'lerinin seslendirme işlerini üstlenen Akınözü, Sensiz Olmuyor, Sahte Prenses, Dicle, Tek Türkiye, Karagül, Zeytin Tepesi, Payitaht Abdülhamit ve Deliha 2'de rol almıştır.