Oktay Kaynarca’dan yıllar sonra gelen Necati Şaşmaz itirafı! İkisi de Kurtlar Vadisi’nin efsanesiydi

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi yayınlanmasının üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen hem konusu hem de oyuncularıyla hala çok konuşuluyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden Oktay Kaynarca’dan çok özel açıklamalar geldi.

Oktay Kaynarca’dan yıllar sonra gelen Necati Şaşmaz itirafı! İkisi de Kurtlar Vadisi’nin efsanesiydi

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi’nde ‘Süleyman Çakır’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu’nun sorularını yanıtladı. Ali Eyüboğlu’ndan Kaynarca’ya rol aldığı diziler ve rol arkadaşlarıyla ilgili de sorular geldi. Oktay Kaynarca’nın Kurtlar Vadisi dizisinde beraber rol aldığı Necati Şaşmaz ile ilgili açıklaması kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

SÜLEYMAN ÇAKIR ROLÜYLE HAFIZLAARA KAZINDI

Türk oyuncu, yapımcı, senarist, tiyatro sanatçısı, seslendirme sanatçısı, söz yazarı ve sunucu Oktay Kaynarca, bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı ‘Süleyman Çakır’ rolüyle hafızalara kazındı. Kurtlar Vadisi dizisindeki rolüyle çok konuşulan ve ardından rol aldığı yapımlarla da adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde sevenlerinin karşısına çıkıyor. Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu’nun sorularını yanıtlayan Kaynarca, rol aldığı her projeye değer verdiğini ve hepsinin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Yer aldığı tüm dizi ve film projelerinden çok şey öğrendiğini söyleyen Kaynarca, bunların içinden insanların en çok dikkatini çekenin hiç kuşkusuz ‘Kurtlar Vadisi’ olduğunu belirtti.

oktay-kaynarca-dan-yillar-sonra-gelen-necati-sasmaz-itirafi-ikisi-de-kurtlar-vadisi-nin-efsanesiydi-001.jpg

10 İSMİN KENDİSİ İÇİN ÇAĞRIŞTIRDIKLARI

Her sene bir senaryo ve bir kitap yazmak istediğini söyleyen Oktay Kaynarca,’ya 10 ismin kendisi için çağrıştırdıkları soruldu. Bu 10 isim arasında Kurtlar Vadisi dizisinde beraber rol aldığı Necati Şaşmaz da vardı. Sorulara tek tek yanıt veren Kaynarca, Kadir İnanır için ‘İyi bir adam ama yüzüne de söyledim kendini Kadir İnanır sanıyor’ dedi. Osman Sınav için ‘İyi bir yönetmen, iyi bir sinemacı’ ifadelerini kullandı. Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı ünlü oyuncu Necati Şamaz ile ilgili soruya ‘Rol arkadaşım’ yanıtını veren Kaynarca, Zara için ‘Çok sevdiğim bir dostum’, Ozan Akbaba için ‘Çok sevdiğim kardeşim’, Deniz Çakır için ‘Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan’, Özgü Namal için ‘Deli dolu ama iyi bir kızdır’, Yunus Emre Yıldırımer için ‘Mülayim bir çocuktur’, Ebru Özkan için ‘Çok değerli bir kadın’, Pelin Akil için ‘İyi bir anne ve disiplinli bir oyuncu’ yorumlarında bulundu.

oktay-kaynarca-dan-yillar-sonra-gelen-necati-sasmaz-itirafi-ikisi-de-kurtlar-vadisi-nin-efsanesiydi.jpg