Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddia edilen hadisenin yeni aşkı ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddiaları gündemde adeta bomba etkisi yaratmıştı.

Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddia edilen hadisenin yeni aşkı ortaya çıktı

Fakat son iddialar, Hadise'nin yabancı bir yönetmenle aşk yaşadığı yönünde oldu. Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmek bilmeyen Hadise'nin Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemi adeta sarsmıştı. İkilinin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide baş başa sohbet etmesinin, aşk haberlerinin çıkmasına sebep olduğu ileri sürüldü. Fakat gerçek çok başka çıktı.

okan-buruk-ile-ask-yasadigi-iddia-edilen-hadisenin-yeni-aski-ortaya-cikti.jpg

Gündem olan iddialarının sonrasında Okan Buruk ile Hadise'nin birlikte olmadığı ve sadece sohbet ettiği ifade edilirken, Hadise'nin gerçek sevgilisinin bambaşka biri olduğu ortaya çıktı. Milliyet'in bir haberine göre Hadise, yabancı bir yönetmenle aşk yaşıyor.

okan-buruk-ile-ask-yasadigi-iddia-edilen-hadisenin-yeni-aski-ortaya-cikti-001.jpg

HADİSE HAKKINDA
Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985; Mol, Belçika’da hayata gözlerini açmıştır, Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyümüştür. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katılmıştır, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de ün kazanmıştır. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşımıştır.2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımlamıştır. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit olmayı başarmıştır. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü olmuştur.