Kylie Jenner sosyal medyada alay konusu oldu

Son dönemde Timothee Chalamet ile ilişki yaşayan Kylie Jenner'ın Paris tarzı yine gündemde bomba etkisi yarattı.

Kylie Jenner sosyal medyada alay konusu oldu

Couture Haftası için Paris'e giden Jenner'in başına tül geçirmesi sosyal medyada çok konuşuldu. Üst üste beş defa Forbes listesinde kendi servetini elde eden en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner yine tarzıyla gündem olmayı başardı. Kylie Jenner, Paris Moda Haftası esnasında Schiaparelli Haute Couture defilesine gelirken yine oldukça iddialı ve adından söz ettirecek bir seçim yapmayı tercih etti.

kylie-jenner-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu.jpg

26 yaşındaki Jenner, binlerce gümüş mücevherle süslenmiş, vücudu saran şeffaf korse pembe elbisesiyle kum saati kıvrımlarını sergiledi. Fakat Kylie Jenner'ın elbisesinden ziyade kafasına geçirdiği tül gündemde yerini aldı. Birçok kişi Instagram'a girerek moda seçimini sorguladı ve biri "Cibinlik ne için?" diye fenomen ismi ti'ye aldı. Yorumların ardı arkası kesilmedi kimi kullanıcı "Çok rahatsız görünüyor" derken kimi ise ""Yüzünde ne var?", "Prezervatif ucuna benziyor" eleştirilerini yaptı. Kylie Jenner'in elbisesinin göğüs kısmı da oldukça rahatsız edici bulundu. Ünlü isme "Her an fırlayacak gibi" şeklinde yorumlar geldi.

kylie-jenner-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu-001.jpg

KYLİE JENNER KİMDİR?
Kylie Kristen Jenner,10 Ağustos 1997; Los Angeles, Kaliforniya’da dünyaya gelmiştir, model ve televizyon kişiliğidie. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kendall Jenner'in küçük kardeşi ve Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha bulunmaktadır. Kylie de ailedeki diğer kişiler gibi ünlü ABD’li genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşi.