Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncuları! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi başrol oyuncuları isimleri

TRT 1 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Bu akşam saat 20.002de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Gözler dizinin başlayacağı saate çevrildi.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncuları! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi başrol oyuncuları isimleri

Tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve büyük bir merakla beklenmeye başlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Oyuncu kadrosu, konusu ve tüm detaylarıyla gündemde yer almaya başlayan yeni diziyle ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Dizinin başrol oyuncuları da merak edilenler arasında. Dizinin başrol oyuncuları kimler, isimleri ne? Oyuncu kadrosunda kimler var merak ediliyor. İşte TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

İLK BÖLÜM BU AKŞAM

Tanıtımlarıyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken ve merak uyandıran yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek. Merakla beklenen dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve diziyle ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İlk bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak olan yeni dizi için geri sayım sürüyor.

kudus-fatihi-selahaddin-eyyubi-dizisi-oyunculari-kudus-fatihi-selahaddin-eyyubi-basrol-oyunculari-isimleri.jpg

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Uğur Güneş

- Dilin Döğer

- Ekin Türkmen

- Erdinç Gülener

- Ali Erşan Duru

- Kaan Çakır

- Mehmet Ali Nuroğlu

- Hakan Vanlı

- Buse Vraol

- Zeynep Kumral

- Murat Han

- Tuvana Türkay

- Zeynep Kumral

kudus-fatihi-selahaddin-eyyubi-dizisi-oyunculari-kudus-fatihi-selahaddin-eyyubi-basrol-oyunculari-isimleri.jpeg

BAŞROL OYUNCULARI

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde başrolü Uğur Güneş, Dilin Döğer ve Mehmet Ali Nuroğlu paylaşacak. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü için sadece sayılı dakikalar kaldı. Kahramanca savaşlarıyla tanınan ve asırlar önce mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin kahramanlıklarını ve zorlu hayatını konu alacak olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi merakla beklenen ilk bölümüyle 13 Kasım 2023 Pazartesi (bu akşam) saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.