Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! Ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu

Rolü bittiği için Kızılcık Şerbeti dizisine veda eden Selin Türkmen, yeni sezonda Kara Dut dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Türkmen dizide Burak Dakak ile partner olacak.

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! Ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu


Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Çimen rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran genç oyuncu Selin Türkmen'in yeni sezonda yer alacağı dizi netleşti.

kizilcik-serbetinden-ayrilmisti-unlu-oyuncunun-yeni-projesi-belli-oldu-001.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Tims&B imzalı Kara Dut dizisi yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Sırma Yanık'ın kaleme aldığı diziyi Murat Saraçoğlu yönetecek. İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Burak Dakak, Aslı İnandık, Onur Gürçay, Ebrar Karaban ve Naz Elmas'ın yer alacağı dizi projesine son olarak Selin Türkmen dahil oldu. Burak Dakak, dizide İrem Helvacıoğlu'nun oynadığı Zuhal'in büyük aşkı Tayfun'un kuzeni Bora'yı canlandıracak. Selin Türkmen de Zuhal'in kardeşi, Tayfun'un da sevgilisi olan Aslı karakterine can verecek.

kizilcik-serbetinden-ayrilmisti-unlu-oyuncunun-yeni-projesi-belli-oldu.jpg

SELİN TÜRKMEN KİMDİR?
Selin Türkmen, 2000 yılında İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. Hukuk fakültesi mezunu olan genç oyuncu, ilk olarak Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ün kazanmıştır. "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Çimen karakteri ile yıldızı oldukça parlayan Selin Türkmen, performansıyla izleyicilerden tam not almayı başarıyor.