Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neden yok? Kızılcık Şerbeti 46. bölüm yayınlanacak mı? 5 Ocak Cuma Show TV yayın akışı

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm akıbeti merak ediliyor. Cuma akşamının vazgeçilmezleri arasına yerleşen Kızılcık Şerbeti dizisi bu hafta yayınlanacak mı merak edilirken gözler Show TV yayın akışına çevrildi.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neden yok? Kızılcık Şerbeti 46. bölüm yayınlanacak mı? 5 Ocak Cuma Show TV yayın akışı

Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen iddialı yapımları arasında yer alıyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen yapımın bu haftaki yeni bölümü araştırılıyor. Kızılcık Şerbeti de bu hafta yayın arası veren diziler arasında mı merak ediliyor. Peki, Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı? Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neden yok? Kızılcık Şerbeti 46. bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti neden yayınlanmadı? İşte 5 Ocak 2024 Cuma Show TV yayın akışı ve Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili merak edilen tüm detaylar…

KIZILCIK ŞERBETİ 1 HAFTA ARA VERDİ

Ekranların sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti bu hafta yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Birçok dizi gibi Kızılcık Şerbeti de ekrana 1 hafta ara verdi. Yılbaşı arasına giren Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm yayın tarihi merak ediliyor.

kizilcik-serbeti-yeni-bolum-neden-yok-kizilcik-serbeti-46-bolum-yayinlanacak-mi-5-ocak-cuma-show-tv-yayin-akisi.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm tarihi de belli oldu. İddialı dizinin önümüzdeki hafta yeni bölümüyle ekrana geleceği öğrenildi. Tanıtımı yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi önümüzdeki hafta kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek. Kızılcık Şerbeti 12 Ocak 2024 Cuma saat 20.00’de 46. bölümüyle Show TV’de.

kizilcik-serbeti-yeni-bolum-neden-yok-kizilcik-serbeti-46-bolum-yayinlanacak-mi-5-ocak-cuma-show-tv-yayin-akisi-001.jpg

5 OCAK CUMA SHOW TV YAYIN AKIŞI

12.30-Aslı Hünel ile Gelin Evi

15.00- Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

18.45- Show Ana Haber

20.00- Kızılcık Şerbeti (Tekrar)