Kızılcık Şerbeti dizisine taze kan! İki ünlü oyuncu kadroya dahil oluyor

Başarılı oyuncular Şebnem Dönmez ve Servet Pandur, Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil olmaya hazırlanıyor. Şebnem Dönmez dizide Giray'ın annesi Heves'i, Pandur da Görkem'in babası Resul'un evleneceği Hacı Asude karakterine hayat verecek.

Kızılcık Şerbeti dizisine taze kan! İki ünlü oyuncu kadroya dahil oluyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni sezona birbirinden iddialı oyuncularla başlamaya hazırlanıyor. Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç'in sonrasında Şebnem Dönmez ile Servet Pandur dahil olacak.

kizilcik-serbeti-dizisine-taze-kan-iki-unlu-oyuncu-kadroya-dahil-oluyor.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, 23 Ağustos'ta sete çıkacak olan Ketche'nin yönettiği dizinin kadrosuna katılım sağlayan Şebnem Dönmez, Kaan Taşaner'in oynadığı Giray'ın annesi Heves'i oynayacak. Servet Pandur da Özge Özacar'ın oynadığı Görkem'in babası Resul'un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın Hacı Asude'ye can verecek. Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu, dizide Kıvılcım'ın Meri lakaplı kuzeni Meryem'i canlandıracak. Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik ise dizide yayınevi sahibi Cemal'e can verecek. Son olarak Kızıl Goncalar dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Batuhan Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'nde Firuz karakteriyle karşımıza çıkacak. Servet Pandur aynı zamanda Firuz'un annesi olarak seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

kizilcik-serbeti-dizisine-taze-kan-iki-unlu-oyuncu-kadroya-dahil-oluyor-001.jpg

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?
Şebnem Dönmez 17 Mayıs 1974, Salzgitter’da dünyaya gelmiştir, Türk oyuncudur. 1996'da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile çıkış yakalamıştır. Program, bir dönem sabahları yapılan müzik-eğlence programları furyasının öncüsü olmuştur. Murat Başoğlu ile iyi bir ikili olunca 1997'de Star TV'de Görevimiz Tehlike isimli bir yarışma programı sunmuşlardır. 1998'de ise Dönmez Star TV'de bir showgirl olarak tüm hünerlerini sergilediği Cumartesi Gecesi Ateşi'ni sunmuştur.