Kerem Bürsin’den kas şov! Sosyal medyayı yıktı geçti

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü beraber paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde canlandırdığı Ateş Arcalı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklarını devam ettiriyor.

Kerem Bürsin’den kas şov! Sosyal medyayı yıktı geçti

Yakışıklı oyuncu son olarak bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti. Ünlü ismin üstsüz pozları beğeni yağmuruna tutuldu. Güneşi Beklerken, Ulan İstanbul, Sen Çal Kapımı ve Ya Çok Seversen gibi birçok başarılı projede rol alan Kerem Bürsin şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklarını devam ettiriyor.

kerem-bursinden-kas-sov-sosyal-medyayi-yikti-gecti.jpg

YUNAN HEYKELİ GİBİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti. Üstsüz poz veren Bürsin'in kas şovu görenleri adeta hayran bıraktı. Kerem Bürsin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı karelerine kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü isme; 'Yunan heykeli gibi', 'hazırlıksız yakalandık', 'öldük', 'füze at' şeklinde yorumlar yapıldı.

kerem-bursinden-kas-sov-sosyal-medyayi-yikti-gecti-001.jpg

KEREM BURSİN HAKKINDA

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Bürsin 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle ün kazanmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırmıştır. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterine hayat vermiştir ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu oldu. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol almıştır.