Karayip Korsanlarının ünlü oyuncusu köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti

Karayip Korsanları filminde rol alan ve dünya çapında ün kazanan profesyonel sörfçü Tamayo Perry, Oahu'nun Malaekahana Plajı'nda köpekbalıklarının saldırısına maruz kaldı.

Karayip Korsanlarının ünlü oyuncusu köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri tarafından bir bacağı ve kolu kopmuş şekilde bulunan 49 yaşındaki Perry, hayata tutunamadı. Karayip Korsanları filminde de rol alan sörf efsanesi Tamayo Perry, geçtiğimiz gün Oahu'nun kıyılarında köpekbalığı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

karayip-korsanlarinin-unlu-oyuncusu-kopekbaligi-saldirisinda-hayatini-kaybetti.jpg

KOL VE BACAĞI KOPMUŞ HALDE BULUNDU
49 yaşındaki Perry, Malaekahana Plajı'nda yerel sörfçüler tarafından bir kol ve bacağı kopmuş halde bulundu. Sağlık ekipleri, Perry'nin birden fazla köpekbalığı saldırısına uğradığını ifade etti. Okyanus Güvenlik görevlileri saldırının sonrasında bölgede köpekbalığı uyarıları yayınladı. 1975 yılında dünyaya gelen Perry, Oahu'nun doğu tarafında büyümüş ve kariyerini Kuzey Kıyısı'nda devam ettirmiştir. Honolulu Okyanus Güvenliği Geçici Şefi Kurt Lager, "Tamayo Perry, tümü tarafından sevilen bir cankurtaran ve dünya çapında tanınan profesyonel bir sörfçüydü" ifadeleriyle başsağlığı diledi. Perry'nin ölümü, bu ay Oahu'da görülen ikinci ölümcül köpekbalığı saldırısı olarak kayıtlara geçti.

karayip-korsanlarinin-unlu-oyuncusu-kopekbaligi-saldirisinda-hayatini-kaybetti-001.jpg

12 yaşında sörf yapmaya başlayan Perry, gençliğinde sörf tahtası ödünç alarak sessiz, yükselen yerel çocuk olarak ün kazanmıştır. 1997'de en sevdiği sörfçüler Gerry Lopez ve Tom Carroll'dan esinlenerek tüp sürüş stili geliştirmiştir. İki yıl sonra Pipeline Masters'ı kazanmıştır oyuncu, 2005'te Pipeline'ın en ünlü sörfçülerinden biri olarak bilinir Karizması ve yetenekleri, ona Blue Crush, Lost, Karayip Korsanları: Garip Gelgitler ve Hawaii Five-0 gibi yapımlarda rol alma fırsatı sağlamıştır.