Kadir Ezildi adeta bir sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olarak görev alan ve temizlik hastalığıyla adından sık sık söz ettiren Kadir Ezildi son günlerde aldığı evlilik kararı ile gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Kadir Ezildi adeta bir sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı

Ezildi düğün hazırlıkları yaptığı anları takipçileri ile paylaşıyor ve herkes sevgilisini oldukça merak ediyordu. Kadir Ezildi sonunda sır gibi sakladığı sevgilisini sosyal medya hesabından paylaştı. Ezildi'nin evlenme teklifi ettiği anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

kadir-ezildi-adeta-bir-sir-gibi-sakladigi-sevgilisini-paylasti.jpg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

"En Hamarat Benim” isimli gündüz kuşağı programıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran sunucu Kadir Ezildi son günlerde özel hayatıyla gündemde yerini korumaya devam ediyor. Evlilik hazırlığı yapan Kadir Ezildi sır gibi sakladığı sevgilisini nihayet paylaştı. Kadir Ezildi ailesiyle birlikte söz ve nişan için Erzurum'a gitti. Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'e evlenme teklif ettiği anları da sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Ezildi o anlara; “Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin' ifadelerini bulunduğu bir not yazdı. Ünlü sunucunun bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Ezildi ve nişanlısının bu anlarına sosyal medyada; 'sonunda', 'ülkece rahatlayabiliriz', 'çok mutlu olun' şeklinde yorumlar yapıldı.

kadir-ezildi-adeta-bir-sir-gibi-sakladigi-sevgilisini-paylasti-001.jpg

KADİR EZİLDİ KİMDİR?
19 Mart 1995 tarihinde Konya'da hayata gözlerini açan Kadir Ezildi, 29 yaşındadır. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak görev yapmıştı. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya devam etmekte. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla popülerlik kazanan Kadir Ezildi, katıldığı televizyon programı sayesinde geniş kitlelere ulaşmayı başardı.