İmaj değişikliği yaptı! Gören herkes aynı yorumu yaptı

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olan ve Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutlamıştı.

İmaj değişikliği yaptı! Gören herkes aynı yorumu yaptı

31'inci yaş gününü ailesi ve sevdikleriyle birlikte kutlamayı tercih eden Aslışah Alkoçlar doğum gününün ardından bir de imat yeniliği yaptı. Ünlü ismin son halini görenler 'Tıpkı anneannesi' yorumlarını yaptı. Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası Hülya Koçyiğit'in torunu ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz gün 31'inci yaş gününü kutlamıştı.

imaj-degisikligi-yapti-goren-herkes-ayni-yorumu-yapti.jpg

“TIPKI ANNEANNESİ”
Ailesi ve sevdikleriyle beraber bir kutlama yapan Aslışah Alkoçlar doğum gününün sonrasında yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekmeyi başardı. Saçlarını kestiren ünlü ismin yeni imajı oldukça beğenilirken Alkoçlar'ın son halini görenler aynı yorumu yaptı. Aslışah Alkoçlar'ın yeni görüntüsüne sosyal medyada; 'tıpkı anneannesi', 'Hülya Koçyiğit'in gençliği' şeklinde yorumlar yapıldı.

imaj-degisikligi-yapti-goren-herkes-ayni-yorumu-yapti-001.jpg

ASLIŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?
Aslışah Alkoçlar, 1993 yılında İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit’in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. Babası Ender Alkoçlar'dır. Neslişah adında ablası bulunmaktadır. Babasının Uludağ'da oteli var. 15-16 yaşlarında iken kar kayağı sporunda milli sporcu olan Aslışah Alkoçlar, 19 yaşındayken Alaçatı'da ailesinin köklü mesleği olan otelcilik mesleğini sürdürmek adına beş odalı bir butik otel açtı.