Hilmi Cem İntepe kaç yaşında? Hilmi Cem İntepe Survivor’a kaç kere katıldı?

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan Hilmi Cem İntepe ile ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Uzun yıllar sonra yeniden Survivor macerasına başlayacak olan Hilmi Cem İntepe’nin yaşı ve özel hayatı merak konusu oldu.

Hilmi Cem İntepe kaç yaşında? Hilmi Cem İntepe Survivor’a kaç kere katıldı?

Survivor’ın ‘Uçan Adam’ı Hilmi Cem İntepe All Star 2024 kadrosuna dahil oldu. Survivor All Star 2024’te kırmızı takımda yarışacak olan Hilmi Cem’in gelişi hayranlarını çok mutlu etti. Yıllar sonra yeniden Survivor macerasına başlayacak olan Hilmi Cem İntepe ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Peki, Survivor Hilmi Cem İntepe kimdir? Hilmi Cem İntepe kaç yaşında, nereli? Hilmi Cem İntepe Survivor’a kaç kere katıldı? Hilmi Cem İntepe ne zaman Survivor şampiyonu oldu? İşte detaylar…

HİLMİ CEM YENİDEN SURVİVOR KADROSUNDA

Survivor All Star 2024’ün kadrosuna 3 yeni yarışmacı katıldı. Kırmızı takımda yarışacak olan bu 3 yeni isim şimdiden izleyicide büyük heyecan uyandırdı. Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir’in kadrosuna katıldığı All Star 2024’te heyecan yeniden başlıyor. 3 hızlı yarışmacı ve Survivor’a damgasını vurmuş 3 ismin yarışmadaki dengeleri nasıl değiştireceği ve ilerleyen süreçte neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Hilmi Cem İntepe, 6 yıl aradan sonra yeniden Survivor’da.

HİLMİ CEM İNTEPE NE ZAMAN SURVİVOR ŞAMPİYONU OLDU?

Survivor’a daha önce 3 kez katılan Hilmi Cem İntepe, 2013, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor kadrosunda yer aldı. Hızı ve parkurlardaki enerjisiyle hafızalara kazınan Hilmi Cem, ‘Survivor’ın Uçan Adam’ı olarak anılıyor. Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında Survivor şampiyonu oldu.

hilmi-cem-intepe-kac-yasinda-hilmi-cem-intepe-survivor-a-kac-kere-katildi.jpg

HİLMİ CEM İNTEPE KAÇ YAŞINDA?

19 Mayıs 1992 yılında Muğla’nın Menteşe ilçesinde dünyaya gelen Hilmi Cem İntepe, 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsa da Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. İlk ekran deneyimini Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaşadı. Yarışmadaki dans gösterisiyle herkesin beğenisini topladı. 2013 yılında Survivor yarışmasına katılan Hilmi Cem İntepe, yarışmadan birincilikle ayrıldı. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşayan İntepe, dizide Yavuz karakterine hayat verdi. Daha sonra Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi yapımlarda rol aldı. 2016-2017 yılları arasında ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Kelebek karakteriyle sevenlerinin karşısına çıktı. 2013, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor kadrosunda yer alan Hilmi Cem İntepe, 2024 yılında da All Star kadrosunda yer alacak ve bu Hilmi Cem’in 4. Survivor’ı olacak.