Hakan Ural; Aslanlar gibi evimdeyim

Daha önce yaptığı bir yorumdan ötürü geçtiğimiz sabaha karşı gözaltına alındığı söylentisi dolaşan Hakan Ural tüm bu iddialara yanıt verdi.

Hakan Ural; Aslanlar gibi evimdeyim

Gözaltına alınmadığını ifade eden Hakan Ural, “Aslanlar gibi çocuklarımla evde oturuyorum. Alnımız ak başımız dik” ifadelerini kullandı. Uzun senelerdir Kanal D ekranlarında program sunuculuğu yapan Hakan Ural'ın evine giden polisler, hakkında gözaltı kararı olduğunu tebliğ etti. 2022 yılında yaptığı bir yorumdan ötürü hakkında gözaltı kararı bulunan Hakan Ural'ın emniyete götürüldüğü iddia edildi. Kısa sürede magazin gündeminde geniş yankı uyandıran ünlü isim, yaptığı açıklamada gözaltında olmadığını dile getirdi.

hakan-ural-aslanlar-gibi-evimdeyim.jpg

ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK

X hesabından açıklama da bulunan Hakan Ural, hakkındaki gözaltı iddiasını kesin bir dilleyalanlayarak “Arkadaşlar gözaltında filan değilim. Aslanlar gibi evimde çocuklarımla oturuyorum. Alnımız ak, başımız dik. Sıkıntı yok” şeklinde ifadeler kullandı. Oda TV'de yer alan bir habere göre, Hakan Ural'ın dün sabah 05.00'te Beykoz'daki evine giden polisler tarafından hakkında gözaltı kararı olduğunu tebliğ edildi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, Hakan Ural'ın adliyeye getirilmesi istenildiği de kaydedildi.

hakan-ural-asanlar-gibi-evimdeyim-002.jpg

HAKAN URAL HAKKINDA

Hakan Ural 2 Ocak 1968 yılında İstabvul'da hayata gözlerini açmıştır. Şarkıcı Selçuk Ural'ın oğlu olan Hakan Ural 16 yaşına kadar babası tarafından kabul edilmemiştir. 17 yaşına bastığında babasının velayetine geçen Hakan Ural 16 yaşında mankenlik yapmaya başlamıştır.