Hadise konserde omzundan darbe aldı! Sahneye atlayan genç ortalığı karıştırdı

Ünlü şarkıcı Hadise’nin konserinde kısa süreli panik yaşandı. Sahnede şarkısını söyleyen ünlü sanatçının genç bir hayranının sahneye atlamasıyla ortalık bir anda karıştı. Korumaların devreye girdiği anlarda kısa süreli karışıklık yaşandı.

Hadise konserde omzundan darbe aldı! Sahneye atlayan genç ortalığı karıştırdı

Yoğun konser maratonuna devam eden ünlü şarkıcı Hadise, Bodrum’daki konserinde kısa süreli bir şok yaşadı. Bodrum’daki hayranlarıyla buluşan Hadise, sahnede peş peşe sevilen şarkılarını seslendirirken genç bir hayranı fotoğraf çekilmek için kendisini sahneye attı. Gencin sahneye çıkmasıyla birlikte ortalık bir anda karıştı. Hadise’nin koruması hemen duruma müdahale etmek istedi ve araya girdi. Bu anlarda koruma ve çocuk arasında küçük bir arbede yaşandı. Arbede sırasında Hadise de omzundan darbe aldı.

HADİSE İLE FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İÇİN SAHNEYE ATLADI

Dün akşam Bodrum’da konser veren ünlü şarkıcı Hadise, sahnede şarkılarını seslendirdiği sırada genç bir hayranının kendisiyle fotoğraf çekilmek için sahneye atlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Sıfır Tolerans şarkısını söyledi anlarda sahneye atlayan genç hayranının gazabına uğrayan Hadise’nin yaşadığı şok yüzüne de yansıdı.

hadise-konserde-omzundan-darbe-aldi-sahneye-atlayan-genc-ortaligi-karistirdi.jpg

hadise-konserde-omzundan-darbe-aldi-sahneye-atlayan-genc-ortaligi-karistirdi-001.jpg

OMZUNDAN DARBE ALDI

Hadise ile fotoğraf çekilmek için sahneye atlayan ve bu anlarda Hadise’nin koruması ile arbede yaşayan gencin bu esnada Hadise’nin omzuna çarptığı görülüyor. Yaşanan kısa süreli arbedede omzundan darbe alan Hadise ise olayın şokunu hemen üzerinden atarak omzunu tutarak şarkısını söylemeye devam etti. Blog Yağmuru hesabı ise sahnede yaşanan o anları yayınladı.

hadise-konserde-omzundan-darbe-aldi-sahneye-atlayan-genc-ortaligi-karistirdi-002.jpg