Hadise İnstagram yasağına daha fazla dayanamadı

Instagram'a getirilen erişim yasağına ünlü şarkıcı Hadise'den tepki geldi. Hadise, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada, yasaklara, kısıtlamalara ve özgürlüklerin engellenmesine karşı olduğunu ifade etti.

Hadise İnstagram yasağına daha fazla dayanamadı

Ünlü şarkıcı, bu tür uygulamaların özgürlüklere zarar verdiğinin altını çizdi. Instagram'a getirilen erişim yasağına bir tepki de Hadise'den gelmiş oldu. 'Esas Oğlan' dizisiyle oyunculuğa da adım atan ünlü ünlü şarkıcı, yasağın bir an evvel kaldırılması gerektiğini sözlerine ekledi

hadise-instagram-yasagina-daha-fazla-dayanamadi.jpg

ÖZGÜRLÜĞÜN ENGELLENMESİNE KARŞIYIM

Konuyla ilgili X hesabından bir açıklama yapan Hadise, "Yasaklara, kısıtlamalara ve özgürlüklerin engellenmesine hep karşıydım ve hep karşı olacağım! Getirilen erişim yasağının kaldırılmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) 2 Ağustos'ta sosyal medya platformu Instagram'a erişimi engellemişti. Yapılan bir açıklamada "Katalog suçlarına uymadığı gerekçesiyle erişime kapatıldı" ifadelerine yer verilmişti.

hadise-instagram-yasagina-daha-fazla-dayanamadi-001.jpg

HADİSE KİMDİR?

Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985; Mol, Belçika’da hayata gözlerini açmıştır, Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katılmıştır, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınır hale gelmiştir.