FOX Adım Farah neden yok? Adım Farah yeni bölüm neden yayınlanmadı?

FOX TV’nin sevilen dizisi Adım Farah’ın 18 Ekim 2023 tarihli yeni bölümü araştırılıyor. Sevilen dizinin bu akşam ekrana gelmesi beklenen yeni bölümü ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olmayacak.

FOX Adım Farah neden yok? Adım Farah yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Çarşamba akşamının sevilen yapımları arasında yer alan Adım Farah dizisi ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Dizinin bu akşamki yeni bölümü FOX TV yayın akışında yer alıyordu ancak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Dizinin bu haftaki yeni bölümü yayınlanmayacak. İşte tüm detaylar...

YENİ BÖLÜM YAYINLANMAYACAK

Geçtiğimiz sezonun en sevilen yapımlarından biri olan Adım Farah dizisi 2. sezonuyla izleyicisinin karşısına geçmişti. Başrollerinde Demet Özdemir ile Engin Akyürek'in yer aldığı sevilen dizinin u akşamki yeni bölümü araştırılıyor. Sevilen dizinin yeni bölümüyle ekranda olmaması araştırmaları da beraberinde getirdi. Gazze'de yaşanan ve yüzlerce kişinin ölümüne sebep olan hastane saldırısı sebebiyle Türkiye'de 3 gün süreyle milli yas ilan edileceği duyuruldu. Dizi ve programların yayın akışlarında da değişiklikler yapıldı.

fox-adim-farah-neden-yok-adim-farah-yeni-bolum-neden-yayinlanmadi.jpg

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Adım Farah dizisinin yeni bölüm yayın tarihi merak konusu oldu. Konuyla ilgili FOX TV'nin sosyal medya hesabından açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, 'Haftaya yeni bölümde buluşmak üzere' ifadeleri yer aldı. Adım Farah, 25 Ekim 2023 Çarşamba akşamı yeni bölümüyle FOX TV ekranlarında olacak.