Esra Ceyhan'ın kızı görenleri şaşkına çeviriyor

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programla ün kazanan ve uzun süredir ekranlarda yer almayan Esra Ceyhan, son olarak gözlerden uzakta büyüttüğü kızı Ayşe'yi sosyal medya hesabından paylaştı.

Esra Ceyhan'ın kızı görenleri şaşkına çeviriyor

Ünlü sunucunun 16 yaşındaki kızı Ayşe'yi görenler sosyal medyada "Kızın sana benziyor" şeklinde yorumlar yaptı. Gündüz kuşağı programıyla uzun seneler televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Ceyhan sevilen isimlerden biri haline dönüşmüştü.

esra-ceyhanin-kizi-gorenleri-saskina-ceviriyor.jpg

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ünlü isim sık sık günlük yaşamına dair paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Gözlerden uzakta büyüttüğü kızı Ayşe'nin lise mezuniyetine katılan Esra Ceyhan, son haliyle şaşkına çevirdi. Esra Ceyhan, boyuna gelen kızıyla fotoğrafını yayınlayarak, "Ayşe mezun oldu… Bu akşam duygu dolu bir akşam… Ayşe ve arkadaşları lise mezuniyetlerini kutluyorlar. Ben ve babası yanındayız. Bana bu günü gösteren Allah'ıma şükür, beni dualarından eksik etmeyen, daima sevgisiyle saran, destekleyen siz dostlarıma şükran ve teşekkürlerimle… Allah bütün çocuklarımıza sağlık, sıhhat, neşe, mutluluk ve başarılar nasip etsin" notunu yazdı. Ayşe'nin annesi ile benzerliği sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada, "Kızın sana çok benziyor", "Annesinin kopyası" şeklinde yorumlar yapıldı.

esra-ceyhanin-kizi-gorenleri-saskina-ceviriyor-001.jpg

ESRA CEYHAN KİMDİR?

Esra Ceyhan,1969, İzmir’de dünyaya gelmiştir, televizyon programcısı ve sunucudur. Esra Ceyhan, 1969 yılında İstanbul'da doğmuştur. Asker olan babasının görevi sebebiyle çocukluğundan beri birçok şehir değiştirmiştir. En çok da Bursa ve Diyarbakır'da yaşamıştır. Bursa'da başladığı ilkokulu Diyarbakır'da bitirmiştir. Ortaokul ve liseyi yine Bursa'da okumuştur. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazanmıştır. Böylece Bursa'dan İstanbul'a gelmiştir. 1988 yılında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyken bir davette Halit Kıvanç'la tanışmıştır. Televizyonculuk hayatı da bu tanışma ile başlamıştır.