Doğa Rutkay İstanbul’u terk etti!

Uzun senelerdir “Güldür Güldür Show”da rol alan Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile 2014'te dünyaevine girmişti.

Doğa Rutkay İstanbul’u terk etti!

Çift, 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına aldı. Rutkay eşini ikna ederek İstanbul'u terk etti ve Urla'da ailesiyle yeni bir hayata adım attı. 2014 senesinden bu yana mutlu beraberlikleri devam eden Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal çifti de İstanbul'u terk eden ünlüler arasında yer aldı. Doğa Rutkay yeni hayatına dair yaşadıklarını bir bir anlattı.

doga-rutkay-istanbulu-terk-etti.jpg

TRAFİK DERDİN YOK BURADA

Çocukları olmasa belki de İstanbul'da yaşamaya devam etmenin Kerimcan Kamal ve kendisi için daha kolay olabileceğini ifade eden Doğa Rutkay, Urla'nın çocukları için çok güzel bir seçenek olduğunu dile getirdi. Uzun yıllardır Güldür Güldür'de rol alan Doğa Rutkay Sibel Arna'nın progamına konuk oldu. Doğa Rutkay İstanbul'da mutsuz olduğunu ifade ederek “2021'de aldık ama 2 yıl inşaat süresi vardı. Biraz çocuklarla Urla'da da bir hayatımız olur dedik, çocuklar İstanbul'a alışmadan doğada, hayvanların, bitkilerin olduğu bir yerde mi olsa diye... Kerimcan'ı ikna etmem zor oldu” ifadelerini kullandı. Doğa Rutkay sözlerine şöyle devam etti “8. ayı bitiriyoruz, iyi ki yapmışız diyorum.” Doğa Rutkay haftanın 3 günü iş için İstanbul'a gittiğini de sözlerine ekledi. Doğa Rutkay “Buradaki okullar daha butik, trafik derdin yok, tarlalara çıkıyoruz, kendi sebzemizi buradan alıyoruz, çocuklar için bu bir alışkanlık oldu” ifadelerini kullandı.

doga-rutkay-istanbulu-terk-etti-001.jpg

URLA’DA ÇOK HUZURLUYUZ

Çocukları olmasa belki de İstanbul'da yaşamaya devam etmenin Kerimcan Kamal ve kendisi için daha kolay olabileceğini ifade eden Doğa Rutkay, Urla'nın çocukları için çok güzel bir seçenek olduğunu, Urla'da çok huzurlu olduklarını bizlerle paylaşırken en çok şaşırdıkları şeyin insanların kibar olması olduğunu ifade ediyor. 10 yıldır Güldür Güldür Show'da olduğunu ve program devam ettikçe, sağlığı yerinde oldukça, bu tempoyu kaldırabildikçe Güldür Güldür Show'dan ayrılmak istemediğini dile getiren Doğa Rutkay “Burada 80'ler kafası var, kapıda kestanem, portakalım oluyor” şeklinde konuştu.