Dilan Çıtak Tatlıses; Bana herkes köpek diye seslenebilir

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sokak hayvanlarıyla ilgili yasaya tepki gösterirken "Ben bu saatten sonra kendimi insan olarak kabul etmiyorum...

Dilan Çıtak Tatlıses; Bana herkes köpek diye seslenebilir

Bana herkes köpek diye seslenebilir. Onur duyarım" ifadelerini kullanması tepki çekti. Geçtiğimiz haftalarda psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek babası İbrahim Tatlıses'i hedef gösteren şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, sokak hayvanlarıyla ilgili yasaya sert tepki gösterdi. Tatlıses'in yasayı savunacağım derken söyledikleri ise sosyal medya kullanıcılarını oldukça kızdırdı.

dilan-citak-tatlises-bana-herkes-kopek-diye-seslenebilir.jpg

“BU SAATTEN SONRA KENDİMİ İNSAN OLARAK KABUL ETMİYORUM”
Sokak hayvanları için çıkarılan yasaya karşı çıkan Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Ben bu saatten sonra kendimi insan olarak kabul etmiyorum. Ben insan değilim. İnsanlık kötü bir şey. Hayvan olmayı kabul ediyorum. Hayvan olmakla gurur duymak istiyorum. İnsanlığımla gurur duyamıyorum. Bana bugünden itibaren herkes köpek olarak seslenebilir. Bu çok gurur verici bir şey. Onur duyarım, gurur duyarım. Bu kadar şerefli, haysiyetli bir varlık olmaktan gurur duyarım. Ama insan olmaktan gurur duymuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

dilan-citak-tatlises-bana-herkes-kopek-diye-seslenebilir-001.jpgSözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başaran Dilan Çıtak Tatlıses'e desteklerin yanı sıra eleştiri yağmuruna tutuldu. Tatlıses'in gündeme gelmek için böyle bir paylaşım yaptığını iddia eden kullanıcılar "Hayvanları koruyalım sevelim ama önce insan" şeklinde yorum yaptı.