Danla Bilic ve milli futbolcu aşk yaşamaya başladı

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, gönlünü milli futbolcu Doğan Alemdar'a kaptırdı.

Danla Bilic ve milli futbolcu aşk yaşamaya başladı

Çiçeği burnunda çift yurt dışında birlikte objektiflere yansıdı.
Çektiği makyaj videolarıyla adını duyurmayı başaran ve milyonlarca takipçiye ulaşan Danla Bilic, özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir süredir yalnız olan Danla Bilic, milli futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşamaya başladı.

danla-bilic-ve-milli-futbolcu-ask-yasamaya-basladi.jpg

ARALARINDA Kİ BOY FARKI DİKKAT ÇEKTİ
Son olarak rapçi Çakal ile ilişki yaşayan ve geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandıran Danla Bilic, futbolcu Doğan Alemdar ile Instagram'dan takipleşmeye başladı. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan çift, geçtiğimiz gün baş başa gittikleri Belgrad'da kameralara yansıdı. Çift, ilişkileri hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı. Diğer yandan Danla Bilic ve Alemdar arasındaki boy farkı da dikkat çeken detaylardan oldu.

danla-bilic-ve-milli-futbolcu-ask-yasamaya-basladi-001.jpg

Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde biten ilişkileri hakkında "Keşke ilişkilerimin hiçbirini göstermeseydim. Benim bir eski sevgilim trafikte çevirmeye giriyor. Alkollü yakalanıyor. Ayrıldığımızı duymamış 'enişte boş ver geç' deyip yolluyorlar. Benim sayemde. Ayrıldıktan sonraki süreçten nefret ediyorum. Onu ister istemez kullanıyor ya erkekler, onu sevmiyorum. Yoksa hepsi iyi insanlar özünde" ifadelerini kullanmıştı. Eski sevgilileriyle arkadaş kaldığını dile getiren Danla Bilic, "En çok sevdiğim, aramın en iyi olduğu da Kubilay Aka" sözleriyle şaşkına çevirmişti.