Çirkin Kral’ın hayatı film oluyor!

Yılmaz Güney'in hayat hikayesini beyaz perdeye aktaracak sinema filminin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Merakla beklenen filmde Yılmaz Güney'i başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandıracak.

Çirkin Kral’ın hayatı film oluyor!

Türk Sineması'nın Çirkin Kralı Yılmaz Güney'in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. 2025 senesinde sete çıkması planlanan filmde Güney'e İsmail Hacıoğlu can verecek.

cirkin-kralin-hayati-film-oluyor.jpg

Ahmet San'ın yapımcılığını üstlendiği, Yılmaz Güney'in eşi Fatoş Güney'in kaleme aldığı Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun adlı kitaptan uyarlanacak filmin yönetmen koltuğunda ise Yüksel Aksu oturacak. Cem Karaca'nın Gözyaşları filmindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu, filmin ardından yeni projesinde de Yüksel Aksu ile çalışacak. Gelecek yıl sete çıkması planlanan filmin oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmadı.

cirkin-kralin-hayati-film-oluyor-001.jpg

İSMAİL HACIOĞLU HAKKINDA
İsmail Hacıoğlu,1985, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başlamıştır ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etmiştir. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yapmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanmıştır. Fakat ilk sınıftan ayrılmıştır. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol almıştır. Hacıoğlu 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlenmiştir. Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşanmıştır. Hacıoğlu, 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya ile nikah masasına oturmuştur.