Bülent Ersoy'un ayrılık kararının ardından Dünya Güzellerim Tatilde programı yayından kaldırıldı

Bülent Ersoy'un makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı sorundan ötürü kadrosundan ayrıldığı Dünya Güzellerim Tatilde programının kanalın yayın akışından kaldırıldığı duyurusu yapıldı.

Bülent Ersoy'un ayrılık kararının ardından Dünya Güzellerim Tatilde programı yayından kaldırıldı

Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı sorundan ötürü Dünya Güzellerim Tatilde programının kadrosunda ayrılma kararı almıştı. Bülent Ersoy'un vedasının sonrasında program da yayından kaldırıldı.

bulent-ersoyun-ayrilik-kararinin-ardindan-dunya-guzellerim-tatilde-programi-yayindan-kaldirildi.jpg

PROGRAM YAYIN AKIŞINDAN SİLİNDİ
Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'i batmış bir oteli kurtarmaya çalıştığı program, Show TV yönetimiyle yaşanan anlaşmazlıklar sonucu yayından kaldırılması kararını verdi. Program, kanalın yayın akışından da silindi. 11 bölümü çekilen ve bu akşam 3. bölümle ekrana gelmesi planlanan programın macerası sadece 2 bölüm sürmüş oldu. Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada Dünya Güzellerim'den ayrıldığını ifade ederek "Bazı kişilerin yönetim noksanlıkları gereği ve başıboş davranış biçimleri sebebiyle daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu sayın Uygar Ataş beyefendiye de ilettirip 11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım" ifadelerini kullanmıştı.

bulent-ersoyun-ayrilik-kararinin-ardindan-dunya-guzellerim-tatilde-programi-yayindan-kaldirildi-001.jpg

TOLGAHAN KARATAŞ KİMDİR?
Tolgahan Karataş makyaj sanatçısı olarak tanınmaktadır. Pek çok ünlü isimle çalışma fırsatı yakalayan makyör Tolgahan Karataş bu alanda adını duyumayı başarmıştır. Tolgahan Karataş son olarak Show TV'de yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde programında makyör olarak görev almıştır. Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldığını duyurmuştu. Ayrılığın sebebi olarak da Tolgahan Karataş gösterilmişti.