Ben bu Beren'i yerim diyen muhabirle ilgili kanaldan açıklama geldi

Eşi Kenan Doğulu ile tekne tatili yapan Beren Saati görüntüleyen bir muhabir "Ben bu Beren'i yerim" diyerek şok etkisi yarattı. Tepki çeken görüntülerin sonrasında açıklamada bulunan kanal, görüntü ve personellerle ilgili inceleme başlattığını bildirdi.

Ben bu Beren'i yerim diyen muhabirle ilgili kanaldan açıklama geldi

2014 senesinde nikah masasına oturan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti Bodrum'da tatile çıktı. Teknede tatil yapan Beren Saat, geçtiğimiz gün denize girerken görüntülendi. Güzel oyuncuyu görüntüleyen basın mensuplarından bir muhabirin sözleri tepki çekince kanaldan açıklama gecikmedi.

ben-bu-bereni-yerim-diyen-muhabirle-ilgili-kanaldan-aciklama-geldi.jpg

İNCELEME BAŞLATILDI

Ekol TV'de yayınlanan görüntüde denize giren Beren Saat'i gören bir muhabirin "Ben bu Beren'i yerim" dediği duyuldu. Görüntülerin yayılmasıyla tepkiler de çığ gibi büyüdü. Görüntülerin gündem olmasının sonrasında açıklama yapan kanal, şu ifadeleri kullandı: "22.06. 2024 tarihinde EKOL TV'de yayınlanan Ekol Magazin programında ülkemizin değerli sanatçılarından Beren Saat ile ilgili haber yayınlanmıştır. Haberde aynı görüntüyü çeken bir başka kanalın muhabiri tarafından kullanılan cümleler, sesin çok net anlaşılmaması nedeniyle dikkatten kaçmış ve habere girmiştir. Konuyla ilgili haberi yayına hazırlayan çalışanlarla ilgili kurum içinde inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

ben-bu-bereni-yerim-diyen-muhabirle-ilgili-kanaldan-aciklama-geldi-001.jpg

BEREN SAAT HAKKINDA
Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat’dir. Kendisinden 5 yaş büyük Cem adında abisi bulunmaktadır. İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji’nde tamamlayan genç oyuncu, üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etmiştir.