Barış Alper Yılmaz ünlü güzelle tatil yapıyor! Bodrum gecelerine aktılar

Galatasaray'da forma giyen Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın Bodrum tatili olay oldu. EURO 2024’teki muhteşem performansıyla adından sıkça bahsettiren Milli yıldız, tatil için gittiği Bodrum'da da gündem oldu.

Barış Alper Yılmaz ünlü güzelle tatil yapıyor! Bodrum gecelerine aktılar

Galatasaray’ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, başarılı performansıyla muhteşem bir yükseliş yaşıyor. Milli takım oyuncusu Yılmaz, EURO 2024’teki başarısıyla da herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Genç futbolcunun EURO 2024 sonrası tatile çıktığı ve yeni sezon başlamadan yorgunluğunu Bodrum tatiliyle atmak istediği görüldü. Magazin ve spor manşetlerinde geniş yer bulan iddiaya göre Bodrum tatilinde Şeyma Subaşı ile karşılaşan Barış Alper Yılmaz, ünlü isimle gece boyunca aynı mekanda sabaha kadar eğlendi.

SEZONUN YORGUNLUĞUNU BODUM’DA ATIYOR

Galatasaray’da forma giyen Milli yıldız Barış Alper Yılmaz, EURO 2024’ün ardından sezonun yorgunluğunu atmak için Bodrum’a gitti. Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala güzel bir tatille yorgunluğunu atmak isteyen genç yıldız, Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkardı. Yıldız futbolcuyla ilgili gündeme gelen iddia ise kısa sürede hem magazin hem de spor manşetlerinde geniş yer buldu.

baris-alper-yilmaz-unlu-guzelle-tatil-yapiyor-bodrum-gecelerine-aktilar.jpg

ŞEYMA SUBAŞI İLE TATİL İDDİASI

Almanya’da düzenlenen UURO 2024 turnuvası sonrası sezonun yorgunluğunu atmak için soluğu Bodrum’un serin sularında alan Barış Alper Yılmaz, tatilde de manşetlerden düşmüyor. İddiaya göre Barış Alper Yılmaz ve Şeyma Subaşı Bodrum tatilinde karşılaştı ve uzun uzun sohbet etti. İkili arasındaki sohbetin saatler ilerledikçe devam ettiği öne sürülürken ünlü futbolcu ve Şeyma Subaşı’nın gece sonunda başka bir mekana geçerek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiği de iddialar arasında yer aldı.

baris-alper-yilmaz-unlu-guzelle-tatil-yapiyor-bodrum-gecelerine-aktilar-001.jpg