Banu Parlak Dilan Polat’ın tahliyesini böyle kutladı! Sevinç çığlıkları attı

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın yargılandıkları davalar arasında Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması olayı da bulunuyordu. Bu davada Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat için tahliye kararı verildi.

Banu Parlak Dilan Polat’ın tahliyesini böyle kutladı! Sevinç çığlıkları attı

Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasından tahliye etti. Polat ailesine Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasından tahliye kararı verilirken ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak, tahliye kararını çektiği bir videoyla kutladı. Dilan, Engin ve Sezgin Polat’ın davadan tahliye ettiğini duyuran Parlak, ‘Diğer dükkanımı kurşunlayanlar tutuklular’ dedi.

POLATAİLESİNE TAHLİYE KARARI

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılanması devam etti. Davanın bugünkü duruşmasında Polat ailesinin bu davadan tahliyesine karar verildi. Banu Parlak da sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla tahliye kararını kutladı. Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, diğer suçlamalardan dolayı tutuklu kalmaya devam edecek.

banu-parlak-dilan-polat-in-tahliyesini-boyle-kutladi-sevinc-cigliklari-atti.jpg

BANU PARLAK SEVİÇ ÇIĞLIKLARI ATTI

Banu Parlak, geçtiğimiz aylarda Polat ailesinden şikayetini geri çekmişti. Davanın bugünkü duruşmasında Polat ailesine destek veren Parlak, durulmanın ardından Polat ailesi için çıkan tahliye kararını sevinç çığlıkları atarak kutladı. Instagram hesabından bir video yayınlayan Banu Parlak, ‘Dilan, Engin ve Sezgin amcayı bıraktılar yani serbest bıraktılar. Diğer dükkanı kurşunlayanlar tutuklular. Çok mutluyum’ dedi. Duruşmanın hemen ardından da adliye koridorunda konuşan Banu Parlak, yaşadığı mutluluğu dile getirdi ve ‘Mutluyum. Dilan’ın halini gördünüz hiç iyi değildi’ dedi. Duruşma sonrasında Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’yu arayan Parlak, ‘Tahliye oldular. Sıla ağlama sakin ol’ dedi.