Bahar yeni sezon için geri sayım başladı! Başroller değişiyor bomba sürprizler var

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, ilk sezonuyla büyük ses getirmişti. Yayınlandığı ilk günden itibaren çok beğenilen ve kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Bahar dizisinin ikinci sezonu da merakla bekleniyor.

Bahar yeni sezon için geri sayım başladı! Başroller değişiyor bomba sürprizler var

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrollerinde olduğu Bahar dizisi çok sevildi. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Bahar dizisinin ilk sezonu büyük beğeni topladı ve izlenme rekorları kırdı. Kore yapımından uyarlama olan dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da çok ses getirmişti. Sevilen dizinin ikinci sezonu için de geri sayım başladı. Peki, Bahar yeni sezon ne zaman başlıyor? Bahar 2. sezon ne zaman? Bahar yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı? Bahar 2. sezon ne olacak? Bahar yeni bölümler ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler…

BAHAR 2. SEZONUYLA DÖNÜYOR

Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla herkesi ekran başına kilitleyen Bahar dizisinin 2. sezonu da büyük bir merakla bekleniyor. Bahar dizisi izleyici 2. sezonun yayın tarihi ile ilgili araştırmalarına başladı. Dizinin yeni sezonu için az bir süre kaldığı tahmin ediliyor. 20 Ağustos tarihinden sonra yeniden setlere dönecek olan Bahar dizisinin ikinci sezon yeni bölümlerinin ise 17 Eylül 2024 tarihinden itibaren ekranda olması bekleniyor.

bahar-yeni-sezon-icin-geri-sayim-basladi-basroller-degisiyor-bomba-surprizler-var.jpg

KADRO GENİŞLİYOR

Bahar dizisi konusu ve karakterleriyle çok sevildi. Bahar, Timur, Evren, Parla, Umay, Rengin, Nevra, Çağla, Aziz Uras ve Seren izleyiciyi ekrana kilitledi. Oyuncuların başarılı performansı ve dizinin konusu izleyiciyi kısa sürede etkiledi ve büyük beğeni topladı. İkinci sezonuyla ekrana geri dönmeye hazırlanan Bahar dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Sevilen dizinin kadrosuna 6 yeni oyuncunun daha katılacağı iddia ediliyor.