Aras Bulut İynemli'nin Deha'daki partneri değişti

Show TV ekranlarında yayınlanacak Deha isimli dizide başrol oynayacak olan Aras Bulut İynemli'nin partneri daha dizi başlamadan değişime uğradı.

Aras Bulut İynemli'nin Deha'daki partneri değişti

Aras Bulut İynemli'nin partneri için Devrim Özkan'la görüşülürken son anda Ahsen Eroğlu ile anlaşmaya varıldı. Ay Yapım'ın Show TV için çekilecek olan Deha dizisinin pazar günü sete çıkması planlanıyor. Dizinin başrolleri için Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan ile anlaşıldı fakat son anda büyük bir değişiklik oldu.

aras-bulut-iynemlinin-dehadaki-partneri-degisti.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Umut Aral'ın yönettiği dizide bir matematik dehası olan Devran'a can verecek Aras Bulut İynemli'nin partneri Esme rolüne Devrim Özkan'ın oynaması kararlaştırılmıştı. Fakat son anda rolün yeni sahibi Ahsen Eroğlu oldu. Dizi başlamadan kadrodan ayrılma kararı alan Devrim Özkan, ilerleyen bölümlerde konuk oyuncu olarak dahil olabilir. Merakla beklenen dizinin ilk okuma provası ise dün gerçekleşti.
AHSEN EROĞLU KİMDİR?
Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994'te Çorlu'da hayata gözlerini açmıştır. Eroğlu, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunu bitirmiştir ve oyunculuk eğitimini ise Sahne 3MOTA'da almıştır. Kariyerine 2015 yılında rol aldığı Modern Habil Kabil dizisi ile start vermiştir. Bu diziden sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı karakter olarak yer almıştır.