Akasya Durağı’nın Zeyno’su plajda görüntülendi! Siyah bikinisiyle düşman çatlattı

Bir dönemin en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve aradan geçen uzun yıllara rağmen hala adından söz ettiren Akasya Durağı dizisi konusu kadar oyuncu kadrosuyla da hafızalara kazınmıştı. Dizinin Zeyno’su yıllar sonra görüntülendi.

Akasya Durağı’nın Zeyno’su plajda görüntülendi! Siyah bikinisiyle düşman çatlattı

Bir dönemin fenomen yapımları arasında olan ve aradan geçen uzun yıllara rağmen hala tekrar bölümleri izlenme rekorları kıran Akasya Durağı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ve dizide Zeyno karakterine hayat veren oyuncu Sitare Akbaş, yaz ayının tadını çıkarıyor. ABD’den dönüş yaptıktan sonra soluğu deniz, kum ve güneşte alan Sitare Akbaş, Çeşme’nin serin sularında tatil yapıyor. Ünlü oyuncunun fit görünümü kendisine hayran bıraktı. Sitare Akbaş’ın plajdaki görüntüleri beğeni topladı.

AKASYA DURAĞI’NIN ZEYNO’SU ÇEŞME2DE TATİL YAPIYOR

Yıllar öncesinin unutulmaz yapımları arasına adını yazdıran Akasya Durağı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ve dizide Zeyno karakterine hayat veren oyuncu Sitare Akbaş, ABD’den döndükten sonra soluğu Çeşme tatilinde aldı. Güzel oyuncunun deniz, kum ve güneşin tadını çıkardığı Çeşme tatili kısa sürede magazin gündemine yerleşti. Sitare Akbaş’ı görenler düzgün fiziğine hayran kaldı.

akasya-duraginin-zeynosu-plajda-goruntulendi-siyah-bikinisiyle-dusman-catlatti.jpg

FİT GÖRÜNTÜSÜYLE HAYRAN BIRAKTI

Güzel oyuncu Sitare Akbaş’ın Çeşme tatili magazin manşetlerinde geniş yer buldu. Arkadaşı Alican Aytekin ile birlikte Çeşme’nin serin sularının tadını çıkaran Akbaş, fit görüntüsü ve siyah bikinisiyle kendisine hayran bıraktı. Sitare Akbaş’ı görenler ise ‘Harika görünüyor’, ‘Akasya Durağı’nın Zeyno’su ne kadar değişmiş’, ‘Çok başarılı bir oyuncu ve çok güzel bir kadın’ şeklinde yorumlar yaptı.

akasya-duraginin-zeynosu-plajda-goruntulendi-siyah-bikinisiyle-dusman-catlatti-001.jpg

akasya-duraginin-zeynosu-plajda-goruntulendi-siyah-bikinisiyle-dusman-catlatti-002.jpg