3. Charles'ın kardeşi evinde geçirdiği kaza sonucu hastanelik oldu

İngiltere Kralı 3. Charles'ın kız kardeşi Prenses Anne, evinde geçirdiği kaza sonrasında beyin sarsıntısı ve ufak yaralar sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

3. Charles'ın kardeşi evinde geçirdiği kaza sonucu hastanelik oldu

Durumu iyi olan Prenses Anne, gözlem amaçlı olarak hastanede tutulmaya devam ediyor. Buckingham Sarayı'ndan yapılan bir açıklamaya göre, İngiltere Kralı 3. Charles'in 73 yaşındaki kız kardeşi Prenses Anne geçtiğimiz akşam Gloucestershire kırsalındaki Gatcombe Park malikanesinde bir kaza yaşadı. Prenses Anne, kazanın sonrasında beyin sarsıntısı ve ufak yaralanmalar sebebiyle Bristol kentindeki Southmead Hastanesine kaldırıldı.

3-charlesin-kardesi-evinde-gecirdigi-kaza-sonucu-hastanelik-oldu.jpg

TEDBİR AMAÇLI HASTANEDE KALACAK
Sarayın sözcülüğünden yapılan bir açıklamada, Prenses Anne'in durumunun iyi olduğu, gözlem amaçlı hastanede tutulduğu dile getirildi. Doktorlar aksi görüş bildirmedikçe tedavinin Southmead Hastanesinde devam edeceğini ifade eden Buckingham Sarayı'nın sözcüsü, doktorların raporu doğrultusunda Prenses'in resmi programlarının ertelendiğini, Japon İmparatoru onuruna verilecek akşam yemeğine katılmayacağını kaydetti. Kral Charles'a kardeşinin durumu hakkında sık sık bilgi verildiği aktarıldı.

3-charlesin-kardesi-evinde-gecirdigi-kaza-sonucu-hastanelik-oldu-001.jpg

İngiltere Kralı 3. Charles'ın kız kardeşi Prenses Anne, evinde geçirdiği kaza sonrasında beyin sarsıntısı ve ufak yaralar sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu iyi olan Prenses Anne, gözlem amaçlı olarak hastanede tutulmaya devam ediyor. Buckingham Sarayı'ndan yapılan bir açıklamaya göre, İngiltere Kralı 3. Charles'in 73 yaşındaki kız kardeşi Prenses Anne geçtiğimiz akşam Gloucestershire kırsalındaki Gatcombe Park malikanesinde bir kaza yaşadı. Prenses Anne, kazanın sonrasında beyin sarsıntısı ve ufak yaralanmalar sebebiyle Bristol kentindeki Southmead Hastanesine kaldırıldı.