Karaman’da feci olay! Fırında çalışan gencin eli koptu

Karaman’da bir ekmek fırınında çalıştığı öğrenilen gencin geçirdiği talihsiz kaza sonucunda kolunun koptuğu öğrenildi. Meydana gelen iş kazasının ardından hastaneye kaldırılan gencin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Karaman’da feci olay! Fırında çalışan gencin eli koptu

Karaman’da bir fırında talihsiz bir iş kazası meydana geldi. Alınan bilgilere göre ekmek fırınında çalışan bir gencin kolunu hamur makinesine kaptırdı ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Elinin bilek kısmından koptuğu öğrenilen gencin hastanede tedavi altına alındığı bilgisine yer verilirken yaralı gencin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

ELİ BİLEK KISMINDAN KOPTU

Olay, Karaman’da bir ekmek fırınında yaşandı. Meydana gelen iş kazasında fırında çalışan bir gencin kolunu henüz bilinmeyen bir nedenle hamur makinesine kaptırdığı bilgisine yer verildi. Talihsiz kaza sonrası eli bilek kısmından kopan gencin olay yerine intikal eden ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtildi.

karaman-da-feci-olay-firinda-calisan-gencin-eli-koptu.jpg

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Fırında işçi olarak çalıştığı öğrenilen gencin Suriye uyruklu M.D. olduğu belirtilirken bir anlık dalgınlık feci kazayı beraberinde getirdi. Kolunu hamur makinesine kaptıran M.D.’nin kaza sonucu sağ eli bileğinden koptu. Eli kopan gencin kaza sonrası baygınlık geçirdiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi geldi. Adrese gelen sağlık ekipleri gencin ilk müdahalesini yaptıktan sonra kopan eliyle beraber genci Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Buradaki müdahale sonrasında organ nakil çantasına konan eliyle beraber ambulansa alınan ve Konya’da özel bir hastaneye sevki gerçekleştirilen M.D.’nin tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili inceleme başlatılırken olay yeri inceleme ekiplerinin kazanın meydana geldiği fırındaki hamur makinesinde inceleme yaptığı bilgisine yer verildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.