Sinan Engin Beyaz Futbol serüvenini noktaladı! Ayrılık açıklaması geldi

Uzun yıllardır Beyaz Futbol programında spor yorumculuğu yapan ve ekranların sevilen yüzlerinden biri olan eski futbolcu Sinan Engin, Beyaz Futbol macerasında sona geldi. Engin, Beyaz Futbol serüvenini noktalıyor.

Sinan Engin Beyaz Futbol serüvenini noktaladı! Ayrılık açıklaması geldi

Ertem Şener, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar’ın yorumcu koltuğunda oturduğu Beyaz Futbol programı ekranların en çok izlenen programları arasında yer alıyor. Eski futbolcu ve teknik direktör Sinan Engin de programın önemli yorumcuları arasında. Zaman zaman esprileri ile güldüren deneyimli futbol adamının Beyaz Futbol ile ilgili aldığı karar sevenlerini üzdü. Sinan Engin, Beyaz Futbol’dan ayrılma kararı aldı.

12 YILLIK SERÜVEN BİTİYOR

Tam 12 yıldır Beyaz Futbol programında yorumcu olarak yer alan Sinan Engin, dikkat çeken yorumları ve zaman zaman esprili halleriyle izleyicinin ve futbolseverlerin gönlünde taht kurmuştu. Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol macerasını noktalama kararı alan Engin’in bu kararı Beyaz Futbol izleyicisini üzdü. Ayrılık kararını son yayında açıklayan Sinan Engin’in neden böyle bir karar aldığı ve programdan neden ayrıldığı merak edilmeye başlandı.

sinan-engin-beyaz-futbol-serivenini-noktaladi-ayrilik-aciklamasi-geldi.jpg

YENİ SEZONDA OLMAYACAK

Beyaz Futbol programından ayrılma kararı alan Sinan Engin, ayrılık nedeni olarak ise ‘Yoruldum’ ifadesini kullandı. Uzun yıllardır yorumcu koltuğunda oturan Engin, kanal yönetimiyle görüştüğünü söyledi ve önümüzdeki sezon Beyaz Futbol programında olmayı düşünmediğini belirtti. Kararına saygı duyulmasını isteyen Sinan Engin, yeni sezonda Beyaz Futbol programında yer almayacak. Sinan Engin’in yerine programa yeni bir yorumcu gelecek mi, programın beşinci yorumcusu kim olacak merak edilmeye başlandı.