Bülent Şakrak ihanet haberlerini yapanlara açtı ağzını yumdu gözünü

2015 senesinde nikah masasına oturan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanarak yollarını ayırmıştı.

Bülent Şakrak ihanet haberlerini yapanlara açtı ağzını yumdu gözünü

Ünlü çiftin ayrılığı bomba etkisi yaratırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları ortaya atılmıştı. Esra Akpınar ile Bülent Şakrak son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bülent Şakrak'a ihanet iddiaları sorulunca "Yalan, deli saçması..." ifadelerini kullandı. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti, 10 Temmuz'da İzmir Ödemiş Adliyesi'nde görülen ve 15 dakika süren duruşmada, sekiz yıllık evliliklerini tek celsede anlaşmalı olarak sonlandırmıştı.

bulent-sakrak-ihanet-haberlerini-yapanlara-acti-agzini-yumdu-gozunu-001.jpg

“DELİ SAÇMASI”

Boşanmanın sonrasında ihanet iddiaları başgöstermişti. Bülent Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylentileri magazin gündeminde adeta bomba etkisi yaratmıştı. Esra Akpınar ile Bülent Şakrak son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bülent Şakrak'a ihanet iddiaları soruldu. Snobmagazin'in haberine göre; Şakrak, "Yalan, deli saçması... Haberi yapan belli, ona sorun" ifadeleriyle, ihanet iddialarını kesin bir dille reddetti.

bulent-sakrak-ihanet-haberlerini-yapanlara-acti-agzini-yumdu-gozunu.jpg

BÜLENT ŞAKRAK KİMDİR?

Bülent Şakrak, 26 Ağustos 1977'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tiyatroya 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak başlamıştır. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girmiştir. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nun ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışmıştır. 1999 yılındaki yayımlanan Memoli dizisi ile yıldızı parlamıştır.