Dominik Livakovic Resti Çekti Gidiyor! Fenerbahçe'de Deprem

Fenerbahçe’de deprem etkisi yaratan ayrılık. Hırvat kaleci resti çekti. Transfer için görüşmeler başladı.

Dominik Livakovic Resti Çekti Gidiyor! Fenerbahçe'de Deprem

Fenerbahçe’de başarılı bir sezon geçiren Hırvat Kaleci Dominik Livakovic’in Trabzonspor maçı sonrasında ayrılmak istediği gündeme gelmişti. Fenerbahçe o dönem için kalecisini ikna etse de ipler koptu. Dominik Livakovic kararını verdi, gidiyor. Üstelik başarılı kaleci için transfer görüşmeleri de başladı. İşte Dominik Livakovic’in gideceği takım.

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Hırvat kaleci Dominik Livakovic, beklentileri karşılayamayarak takımdan ayrılıyor. Sarı-lacivertli takım, Livakovic için Avrupa kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirme sürecine girdi.

dominik-livakovic-resti-cekti-gidiyor-fenerbahcede-deprem-2.jpg

DOMİNİK LİVAKOVİC FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Fenerbahçe'nin bu sezon Süper Lig'deki performansında istikrarsız sonuçlar almasının ardından takımda önemli değişiklikler yaşanıyor. Takımın sezon başında 6.5 milyon euro gibi önemli bir bedelle transfer ettiği Dominik Livakovic, beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle eleştirilerin odağı oldu. Özellikle kritik maçlarda yediği hatalı gollerle taraftarların tepkisini çeken Livakovic için Fenerbahçe yönetimi, gelecek teklifleri değerlendirmeye aldı.

dominik-livakovic-resti-cekti-gidiyor-fenerbahcede-deprem-1.jpg

GELECEĞİ NE OLACAK?

29 yaşındaki Hırvat kalecinin geleceğiyle ilgili karar, yaz transfer döneminde netleşecek. Avrupa'dan çeşitli kulüplerin ilgisini çeken Livakovic için Fenerbahçe'nin yapacağı pazarlıklar, kalecinin yeni adresini belirleyecek. Bu sezon kalesinde gördüğü 27 golle eleştirilen Livakovic, yeni bir başlangıç yapmak üzere Fenerbahçe'den ayrılma yolunda ilerliyor.