Eros’u katleden İbrahim Keloğlan davasında yeni gelişme

İstanbul Başakşehir'de bir sitenin asansöründe denk geldiği Eros isimli kediyi isyanca ederek öldüren İbrahim Keloğlan davasında yeni gelişme yaşandı. Savcılık, İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezasını az bularak itiraz etti.

Eros’u katleden İbrahim Keloğlan davasında yeni gelişme

İstanbul Başakşehir'de bir sitede meydana gelen olay tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İbrahim Keloğlan isimli bir şahıs sitenin kedisi olan ve otoparkta bakılan Eros isimli kedi ile asansörde denk geldi. 'Eros'u dakikalarca işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan geçtiğimiz günlerde yeniden mahkemeye çıkarıldı. Hayvanseverlerin de Akın ettiği mahkeme sonucunda İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi ve serbest bırakıldı.

SAVCILIK KARARA İTİRAZ ETTİ

Savcılık tarafından İbrahim Keloğlan'a verilen cezanın az bulunduğu belirtilerek itiraz edildi. İstanbul Bölge adliye mahkemesine gönderilmek üzere yeni bir itiraz dilekçesi hazırlayan savcılık, sanık İbrahim Keloğlan’ın olay tarihinde asansörde rastladığı kediye tekme vurduğunu, kedinin Can havli ile kaçmasına rağmen koridorda da kapıyı kapatarak dakikalarca işkence ettiğini belirtti.

Dilekçede sanığa verilen cezanın kamuoyu vicdanını yaraladığını belirten savcılık, kararın bozulmasını ve duruşmanın yeniden görülmesini istedi.