MEB son dakika duyurdu! O illerde Anaokulu ilkokul 5.6.7.8.9.10.11.12. Sınıflara 18 Mart YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ

MEB'den son dakika tatil kararı geldi. O illerde yarın okullar tatil edildi. Anaokulu ilkokul 5.6.7.8.9.10.11.12. Sınıflar Yarın okula gitmeyecek.

MEB son dakika duyurdu! O illerde Anaokulu ilkokul 5.6.7.8.9.10.11.12. Sınıflara 18 Mart YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ

MEB son dakika duyurdu! O illerde Anaokulu ilkokul 5.6.7.8.9.10.11.12. Sınıflara 18 Mart YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ!

MEB’den milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiren son dakika tatili kararı geldi. Milli Eğitim Bakanlığı Az önce yeni bir karara imza atarak bazı illerde Yarın Okulların tatil edildiğini duyurdu. Hafta sonu tatili ile birlikte o illerde öğrenciler 3 gün tatil yapmış olacak. Bakanlık tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre bazı illerimizde eğitim öğretim 19 Mart Salı günü başlayacak. Peki 18 Mart yarın hangi illerde okullar tatil? 18 Mart Okulların tatil olduğu iller hangileri?

MEB'den son dakika tatil kararı geldi. Bakanlık tarafından alınan karar doğrultusunda yarın bazı illerde eğitim öğretim yapılmayacak. Anaokulu ilkokul ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenleri ilgilendiren yeni tatil kararı duyuruldu Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderdi. Peki 18 Mart okul var mı yok mu? 18 Mart pazartesi hangi illerde okullar tatil edildi?

18 MART PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

MEB son dakika açıklaması yaparak 18 Mart pazartesi okullar tatil mi sorusuna yanıt verdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Çanakkale valiliğinin aldığı karar doğrultusunda Çanakkale'deki Okulların tatil edildiği bildirildi. Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve deniz zaferinin 109. Yıl dönümü sebebiyle Çanakkale'de Kent genelinde bulunan tüm okullar tatil edildi. Bu karar tüm kamu ve özel eğitim kurumları için geçerli.

YARIN 81 İLDE OKULLAR TATİL Mİ?

Çanakkale Valiliği tarafından alınan bu karar sadece Çanakkale genelinde bulunan okulları kapsıyor. Yani 18 Mart Pazartesi günü diğer illerde Eğitim öğretim devam edecek. Çanakkale dışındaki bütün illerde okullar sabah erken saatlerde açılacak. Gün boyunca da okullarda Çanakkale Zaferi'nin kutlanması bekleniyor.

OKULLARDA 2. ARA TATİL NE ZAMAN?

Peki okullarda 2. Ara tatil ne zaman olacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre okullarda ara tatil 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında olacak. Aynı zamanda bu yıl Ramazan Bayramı tatili de ara tatile denk gelecek.