Anaokulu, İlkokul 1.2.3.4.5 Sınıf Öğretmenlerine 1-31 Mart Arası TEK SEFERLİK Rekor İkramiye Müjdesi

Emekli ve çalışanların ardından öğretmenlere de rekor promosyon fırsatı geldi. 1 Mart 31 Mart tarihleri arasında öğretmenlere tam 32.000'lik promosyon ödemesi yapılacak.

Anaokulu, İlkokul 1.2.3.4.5 Sınıf Öğretmenlerine 1-31 Mart Arası TEK SEFERLİK Rekor İkramiye Müjdesi

Anaokulu, İlkokul 1.2.3.4.5 Sınıf Öğretmenlerine 1-31 Mart Arası TEK SEFERLİK Rekor İkramiye Müjdesi - Türkiye'deki milyonlarca vatandaşın maaşı 2024 yılı itibariyle değişti. Emekliler, kamu çalışanları, asgari ücretliler, özel sektör çalışanları rekor maaş zamları aldı. Bu gelişmelerle birlikte promosyon ödemelerinde de artışlar yaşanıyor. Hem emeklilerin hem de kamu çalışanlarının aldığı promosyonlar resmen rekora doğru ilerliyor. Yeni promosyon sözleşmesi haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Emekli promosyonlarına yapılan artışların ardından bu defa Öğretmenler için verilecek yeni promosyon miktarları gündemde. Tam 32.000 TL'lik promosyon tek seferde öğretmenlerin hesabına yatacak. Son dakika gelişmesi duyuruldu.

2024 yılı şubat ayında bankalar tarafından Çalışanlara ve emeklilere yönelik promosyon imkanları devam ediyor. Birçok banka promosyon miktarlarını arttırdı. Şubat ayında hem emekliler hem de kamu çalışanları daha yüksek promosyonla buluşuyor. Emekli promosyonlarına ilişkin yeni son dakika gelişmeleri de duyuruldu hatta özellikle öğretmenler bu haberi duyunca sevinçten havalara uçacak. Promosyon anlaşması imzalandı, öğretmenlere rekor promosyon geliyor. Tam 32 bin TL'lik promosyona ilişkin detaylar açıklandı.

ÖĞRETMENLER İÇİN REKOR PROMOSYON ANLAŞMASI İMZALANDI

2024 şubat ayının rekor promosyon anlaşması Hatay'dan geldi. Hatay'ın Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 36 aylık öğretmen maaşları için masaya oturdu. 1 Mart 31 Mart tarihleri arasında öğretmenlere ödenecek promosyon miktarının 32.000 olduğu açıklandı. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bankalarla yapılan en yüksek anlaşma Bu rakamı oldu. Öğretmenler için promosyon ödemeleri tek seferde ve Mart ayında yapılacak. 3 yıllık maaş taşıma karşılığında verilecek olan promosyonun sadece öğretmenlere değil Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı personellere de ödeneceği öğrenildi.

ogretmenlere-promosyon-2.jpg

EMEKLİLER İÇİN DE PROMOSYON MİKTARLARI ARTTI

2024 yılının başından bu yana maaş zamları ile ilgili peş peşe yeni gelişmeler yaşanmıştı. Emekli maaşları kamu çalışanlarının maaşları asgari ücret her şey arttı. Bu gelişmelerle birlikte emeklilerin maaş promosyonlarında da artış yaşandı. Bankalar emeklilerle 3 yıllık promosyon anlaşmaları yaparken en düşük promosyon 5000 TL en yüksek promosyon ise 15.000 TL’ye kadar yükseldi.

Emekli maaşı alan vatandaşlar özel bankalara ve kamu bankalarına başvuru yapmak koşuluyla yüksek promosyon fırsatlarından yararlanabiliyor. Promosyon ödemeleri tek seferde yapılıyor ve başvurudan sonra takip eden 3 iş günü içinde emeklinin hesap numarasına yatıyor. Halihazırda emekli maaşı alanlar ve yeni emekli olanlar da promosyon kapsamına alındı. Şubat ayı promosyonları için son başvuru tarihinde 29 Şubat olduğu açıklandı.