Instagram'dan sürpriz özellik! Herkes denemek için can atıyor

Instagram'dan yepyeni özellik kullanıcıların deneyimine sunuldu. Sosyal medya platformları arasında açık ara en iyi özellik geldi. İşte Instagram'ın yeni özelliği…

Instagram'dan sürpriz özellik! Herkes denemek için can atıyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram'a yeni özellik geldi. Yeni güncellemesi ile beraber milyonlarca kullanıcısına yeni özelliklerini de sunan Instagram, artık direk mesajları düzenleme fırsatı da sağlıyor. Instagram kullanıcıları ve özellik sayesinde gönderdikleri mesajları ilk 15 dakika içinde düzenleme imkanına sahip olacak. Özellik gelmeden önce kullanıcılar Sadece yanlış yazılan mesajları silebiliyordu.

INSTAGRAM'DA MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ AKTİF EDİLDİ

Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram virgülü kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek adına peş peşe yeni özelliklerini yayınlamaya devam ediyor. Instagram'da bu defa DM düzenleme özelliği geldi. Artık kullanıcılar mesajı gönderdikten sonra 15 dakika içinde düzenleme yapılabilecek. Instagram'da mesajları düzenlemek için açılır menü görünene kadar gönderilen mesajın üzerine basılı tutmak gerekiyor. Hemen ardından da çıkan düzenle seçeneğine tıklayarak mesajda değişiklik yapmak mümkün. Özelliği kullanan kullanıcıların gönderdikleri mesajlar konuşmada düzenlendi etiketi ile görünecek.