Süper Kupa maçı o kanalda yayınlanacak! Fenerbahçe ve Galatasaray kupa için sahaya çıkıyor

Futbolseverler nefeslerini tuttu ve Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa final maçını heyecanla beklemeye başladı. Yarın akşam oynanacak olan final maçı için gözler Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da.

Süper Kupa maçı o kanalda yayınlanacak! Fenerbahçe ve Galatasaray kupa için sahaya çıkıyor

2023 Turkcell Süper Kupa yarın akşam sahibini bulacak. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçı için heyecan dorukta. Sayılı saatlerin kaldığı maç için geri sayım devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları başta olmak üzere tüm futbolseverlerin heyecanla beklediği maç ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Süper Kupa maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa final maçı ne zaman, nerede? Süper Kupa final maçı saat kaçta? Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa final maçı nereden izlenecek? Süper Kupa maçını hangi kanal verecek? İşte merak edilen tüm detaylar…

SÜPER KUPA MAÇI ATV’DE YAYINLANACAK

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan Süper Kupa final maçının yayınlanacağı kanal merak ediliyordu. Futbolseverler, karşılaşmayı hangi kanaldan takip edeceklerini merak ederken bu soru yanıt buldu. Hakem Abdulkadir Bitigen’in düdük çalacağı karşılaşma ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

super-kupa-maci-o-kanalda-yayinlanacak-fenerbahce-ve-galatasaray-kupa-icin-sahaya-cikiyor.jpg

SÜPER KUPA MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçı 29 Aralık 2023 Cuma saat 20.45’te başlayacak. 2006 yılından bu yana kadar düzenlenen Süper Kupa müsabakasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray 7. kez karşı karşıya gelecek.