Mauro Icardi Instagram profil fotoğrafını değiştirdi! Yorum yağıyor

Futbolseverlerin gözü ve kulağı yarın akşam oynanacak Süper Kupa final maçında. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesinde spor manşetlerinde yerini alan yeni gelişmeler yaşandı.

Mauro Icardi Instagram profil fotoğrafını değiştirdi! Yorum yağıyor

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesinde futbolcular da maç öncesi paylaşımlarıyla gündemde. Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin Instagram profil resmini güncellemesi sosyal medyanın da gündemine oturdu. Yıldız golcünün yeni profil fotoğrafı çok konuşuldu. Çok sayıda futbolseverden Icardi’nin yeni profil resmine yorum yağdı.

ICARDİ PROFİL RESMİNİ GÜNCELLEDİ

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi, yarın akşam oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesi Instagram profil resmini değiştiren yıldız futbolcunun yeni profil fotoğrafı sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Icardi’nin profil resmine yorum yağdı. Bazı futbolseverler profil fotoğrafını çok beğenirken bazıları ise eleştiri dolu yorumlarda bulundu.

mauro-icardi-instagram-profil-resmini-degistirdi-yorum-yagiyor.jpg

YENİ PROFİL RESMİ OLAY OLDU

Icardi, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı öncesi Instagram profil resmini bir tarafı yaralı aslan diğer tarafı kendi yüzünün olduğu kare yaptı. Icardi’nin yeni profil resmi olay olurken Galatasaray taraftarları aşta olmak üzere taraftarlardan bu profil fotoğrafına yorum yağdı. Spor manşetlerinde de geniş yer bulan profil resmiyle ilgili çok sayıda yorum geldi.