Zahide Yetiş canlı yayınında baba evden kaçan kızını dövdü

Zahide Yetiş’in canlı yayınla ekrana gelen programında şoke eden bir olay yaşandı. Bir babanın evden kaçan kızına tokat attığı anlar saniye saniye canlı yayına yansırken o anlar ekran başındaki izleyicileri şaşkına çevirdi.

Zahide Yetiş canlı yayınında baba evden kaçan kızını dövdü

Star TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programında işlenen konu esnasında olay çıktı. Kendisinden yaşça büyük adamla kaçan kızının adamı sevdiğini söylemesi üzerine öfkeden çılgına dönen baba, canlı yayında herkesin içinde kızına saldırdı. Önce kızının beraber kaçtığı adama saldıran baba, daha sonra kızının üzerine doğru yürüyerek tokat attı. Bu olaya çok sinirlenen sunucu Zahide Yetiş ise öfkeli babayı stüdyodan kovdu.

CANLI YAYINDA KIZINA SALDIRDI

Star TV ekranlarında canlı yayınlanan ve Zahide Yetiş’in sunumuyla ekrana gelen zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programının bugünkü bölümünde olay çıktı. Kendisinden yaşça büyük bir adamla kaçan ve adamı sevdiğini söyleyen Zeynep, bu sözlerinden sonra babasının saldırısına uğradı. Canlı yayında çılgına dönen baba, önce kızının beraber kaçtığı adama saldırdı ardından da kızının üzerine yürüyerek tokat attı.

zahide-yetis-canli-yayininda-baba-evden-kacan-kizini-dovdu.jpg

ZAHİDE YETİŞ ÖFKELİ BABAYI KOVDU

Yaklaşık bir ay önce evden kaçtığı belirtilen kızı Zeynep’i bulmak için Zahide Yetiş’in programına çıkan baba, canlı yayında kızı ve kızının kendisinden yaşça büyük olan ve beraber kaçtığı adamla yüzleşti. Zeynep, görüştüğü kişilerde özel görüntülerinin olduğunu belirterek korktuğunu söylerken canlı yayında öfkeden deliye dönen baba, kızının beraber kaçtığı adamı sevdiğini söylemesi üzerine sinirlerine hakim olamadı ve önce adama saldırdı ardından da hemen yan tarafında oturan kızı Zeynep’in üzerine yürüyerek tokat attı. O anlarda güvenlik görevlisi olaya müdahale ederken programın sunucusu Zahide Yetiş de yaşanan bu olay karşısında bir hayli sinirlendi ve ‘Sizi yayınımda istemiyorum’ diyerek öfkeli babayı stüdyodan kovdu.