SON DAKİKA Kocaeli’de fabrikada yangın! İstanbul’dan takviye ekip sevk ediliyor

Kocaeli’de bir fabrikada yangın çıktığı ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Kocaeli ve İstanbul’dan bölgeye çok sayıda takviye itfaiye ekibi yönlendirildiği belirtiliyor.

SON DAKİKA Kocaeli’de fabrikada yangın! İstanbul’dan takviye ekip sevk ediliyor

Kocaeli'de benzinlik yanında yer alan palet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini fark eden çevredekiler hemen itfaiyeye ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kocaeli ve İstanbul'dan bölgeye çok sayıda takviye ekip de yönlendirildi.

YÜKSELEN DUMANI GÖRENLER İTFAİYEYİ ARADI

Kocaeli Gebze ilçesinde yer alan ve bir benzin istasyonunun hemen yanında bulunan palet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Palet fabrikasından yükselen dumanları görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarı alan ekipler olay yerine intikal ederek yangına müdahaleye başladı.

son-dakika-kocaeli-de-fabrikada-yangin-istanbul-dan-takviye-ekip-sevk-edildi.jpg

TAKVİYE EKİPLER SEVK EDİLİYOR

Bugün saat 13.30 sularında çıkan yangını fabrika çalışanları fark etti. Fabrikadan yükselen dumanları fark eden çalışanlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Dumanlar hızla yükselirken vatandaşların alevlere kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştığı öğrenildi. Yangının kısa sürede büyümesi büyük panik yaratırken olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Kocaeli ve İstanbul'dan da bölgeye takviye ekipler sevk ediliyor.

son-dakika-kocaeli-de-fabrikada-yangin-istanbul-dan-takviye-ekip-sevk-edildi-001.jpg

KOCAELİ VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürerken Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan yangınla ilgili açıklama geldi. Açıklamada; 'Gebze ilçemizde bir palet fabrikasında yangın meydana gelmiş olup AFAD, büyükşehir ve organize sanayi bölgelerinde bulunan itfaiyelerle müdahale edilmektedir. Aşırı sıcaklar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Geçmiş olsun.' ifadeleri yer aldı.